Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiile din horoscopul hindus

Afla care este zodia ta in astrologia hindusa, ce stari te caracterizeaza si care sunt elementele definitorii in functie de data nasterii:

Afla care este zodia ta in astrologia hindusa, ce stari te caracterizeaza si care sunt elementele definitorii in functie de data nasterii:

1. Mesha Angaraka: 21 martie – 20 aprilie

Persoane comunicative si prietenoase, nativii nascuti in aceasta perioada sunt destul de incapatanati si dornici de a se afirma pe toate planurile. Le place sa fie deschisi, sincere si tot timpul inconjurati de prieteni. De cele mai multe ori sunt foarte imaginativi, plini de idei si impulsivi. In dragoste pot fi pasionali, dar si foarte gelosi, posesivi si furiosi. Se plictisesc destul de repede alaturi de cineva si pot deveni reci si plictisiti, insa tot timpul sunt fideli, indiferent de sentimentele pe care le au.

2. Vrishasca Surkra: 21 aprilie – 21 mai

Simbolurile care marcheaza aceasta zodie sunt calmul, rabdarea si devotamentul. O Vrishasca Surkra isi urmareste cu precizie scopurile si nu renunta pana in momentul in care reuseste ce isi propune. Este destul de sociabila, insa are nevoie de siguranta si afectiune de la persoanele care o inconjoara. Incapatanate si alintate, persoanele sub acest semn nu sunt adeptele schimbarilor deoarece teama de necunoscut le infricoseaza. In dragoste sunt fidele, pasionale si cauta atentie, sprijin si intelegere de la partener.

3. Mithuna Budha: 22 mai – 21 iunie

Nativii acestui semn sunt firi instabile, pline de incertitudini si ezitari. Curiosi din fire si foarte deschisi la nou, se adapteaza destul de bine in situatiile dificile si trec cu brio toate probele prin care sunt supusi. In unele momente ajung sa se simta depresivi si nesiguri, parand negativisti si egoisti. Au nevoie de sustinere morala in toate activitatile, de sprijin si de dragoste. Inchisi si independenti, infidelitatea este vazuta precum o necesitate, nativii fiind adeptii distractiilor si a aventurilor de scurta durata.

4. Kataka Chandra: 22 iunie – 22 iulie

Caracteristicile acestui semn sunt sensibilitatea, sentimentalismul si emotivitatea. Desi de obicei sunt mai puternici decat par, nativii au nevoie constanta de sustinere morala si sprijin. Pentru ei stabilitatea conteaza foarte mult si de aceea nu acorda prea multa incredere persoanelor necunoscute, dand dovada de exigenta si rationalism. In dragoste se comporta destul de ciudat, trecand prin numeroase stari sufletesti: pot fi foarte reci sau, din contra tandri si pasionali. Nu le place sa riste, de aceea urasc infidelitatea sau aventurile de-o noapte.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc