Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiile din horoscopul hindus

Afla care este zodia ta in astrologia hindusa, ce stari te caracterizeaza si care sunt elementele definitorii in functie de data nasterii:

10. Makara Sani: 21 decembrie – 19 ianuarie

Caracteristicile principale ale nativilor din acest semn sunt ambitia, generozitatea si pesimismul. Au o personalitate puternica si reusesc sa faca fata oricarei probleme, analizand cu atentie orice decizie importanta pe care o iau. Desi la inceput par rezervati si inchisi, ajung sa isi faca prieteni destul de repede daca persoanele respective reusesc sa le castige increderea. In ceea ce priveste viata amoroasa, se tem de dezamagiri si de aceea par distanti si rigizi. Desi nu sunt persoane romantice, uneori pot recurge la gesturi impresionante pentru persoana pe care o plac.

11. Kumbha Khetu: 20 ianuarie – 18 februarie

Devotate, sensibile si emotive, persoanele nascute in aceasta perioada dau dovada de dependenta fata de prieteni, in unele situatii fiind in stare sa se neglijeze pentru a sari in ajutorul celor pe care ii apreciaza. Cu un simt al imaginatiei foarte bine dezvoltat, incearca sa isi depaseasca latura intelectuala prin activitati destul de dificile, care sa le stimuleze latura psihica. Cand romantici, cand visatori, nativii sunt foarte loiali in relatie, dand dovada de afectiune si devotament. Se indragostesc destul de repede si devin atasati si dependenti de persoana iubita.

12. Meena Galika: 19 februarie – 20 martie

Nativii Meena Galika sunt persoane agile, generoase, intuitive si pline de viata. Sinceri si afectuosi, reusesc foarte repede sa se faca placuti intr-un cerc nou de prieteni. Uneori, cand nu sunt siguri pe ei, dau dovada de timidatate, devenind rezervati si retrasi. In general sunt firi sincere si directe, care cauta atentie si loialitate de la partener. Pasionali si romantici, se indragostesc foarte repede, lasandu-se prada sentimentelor. Pentru ei intelegerea si respectul reciproc reprezinta cheia unei relatii perfecte.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc