Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiile din horoscopul hindus

Afla care este zodia ta in astrologia hindusa, ce stari te caracterizeaza si care sunt elementele definitorii in functie de data nasterii:

5. Simaha Ravi: 23 iulie – 22 august

Nativii dominati de Simaha Ravi sunt persoane echilibrate, dornice de a se afirma pe plan profesional. Corecti, impunatori si dominanti, nu suporta conflictele si se simt superiori fata de cei din jurul lor. In ciuda micilor defecte, sunt firi sincere si generoase, afectuoase cu toate persoanele care ii inconjoara. Sunt foarte atenti cu persoana iubita, dedicandu-se acesteia tot timpul si sustin relatiile de durata, devenind dependenti de partener.

6. Khanta Budha: 23 august – 21 septembrie

Cei sub semnul Khanta Budha sunt persoane sensibile, destul de timide, insa echilibrate si temperate. Firi apreciate pentru corectitudinea lor, nu sunt niciodata multumite de sine, fiind intr-o continua lupta de autodepasire. Sunt perfectionisti, atenti la orice detaliu si foarte critici, insa in ceea ce priveste dragostea sunt adeptii relatiilor de lunga durata, loialitatii neconditionate deoarece se ataseaza destul de repede de un partener, oferindu-i acestuia afectiune si stabilitate.

7. Thula Sukra: 22 septembrie – 22 octombrie

Persoanele nascute sub semnul Thula Sukra sunt foarte amabile, vorbarete, sociabile, insa destul de sensibile. Cu greu reusesc sa aplaneze un conflict deoarece devin destul de emotive in situatiile dificile. Isi doresc sa arate bine, sa fie in centrul atentiei si, indiferent de situatie, vor sa fie inconjurati de prieteni loiali si sinceri. In dragoste, sunt destul de romantice, le place flirtul si reusesc sa atraga foarte multi admiratori. Pe termen lung, ajung sa se ataseze de partener, devenind foarte afectuoase si atente cu acesta.

8. Vrischica Angaraka: 23 octombrie – 21 noiembrie


Nativii acestui semn sunt foarte energici, onesti si ambitiosi. Chiar daca uneori dau dovada de calm si pasivitate, nu se descurajeaza in momentele de criza si reusesc sa treaca destul de usor peste obstacole. Sunt foarte hotarati, independenti si cu greu suporta sa stea in preajma persoanelor care dau dovada de ipocrizie si nesinceritate. Intr-o relatie sunt parteneri de incredere, atenti si pasionali, insa uneori pot deveni foarte protectori si posesivi.

9. Dhanus Brishaspati: 22 noiembrie – 20 decembrie

Persoanele dominate de Dhanus Brishaspati sunt firi intuitive, cu o imaginatie si intelepciune foarte bine dezvoltate. Obiectivul lor in viata consta in afirmarea pe plan profesional, uneori dand dovada de orgoliu si imoralitate. Destul de comunicativi si energici, simt nevoia ca tot timpul sa se afle in competitii. Nu sunt adeptii relatiilor de durata, cautand distractie si libertate la orice partener. Se plictisesc destul de repede de persoana pe care o au alaturi, devenind superficiali sau infideli.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc