Setari Cookie-uri

Astrologie: Rautatea zodiilor la feminin

Stilul dupa care alegem sa ne traim viata depinde in mare masura si de personalitatea noastra si influenta astrelor. Afla care sunt defectele tale in functie de perioada in care te-ai nascut:

Stilul dupa care alegem sa ne traim viata depinde in mare masura si de personalitatea noastra si influenta astrelor. Afla care sunt defectele tale in functie de perioada in care te-ai nascut:

Berbec

Femeia Berbec are o personalitate foarte puternica si este plina de ambitii personale. Dornica sa fie intotdeauna in competitie, incearca disperata sa atate oamenii pentru a declansa invidii si gelozii. Ii place sa detina controlul si sa fie deasupra tuturor atat in viata de zi cu zi, cat si in momentele intime. Latura caracteristica a acestei zodii este sexul, pe care il practica mai tot timpul si doar din dragoste. Pacat ca pentru ea dragostea nu dureaza decat o zi.

Taur

Zvelta si seducatoare, femeia Taur este in general senzuala si cu foarte mult farmec. Pacat ca dispune de toate aceste calitati, insa nu stie cum sa le foloseasca. Ea are totul limitat, face doar ce stie si se teme de necunoscut precum mata de apa. Vrea sa stie tot, sa aiba intotdeauna dreptate si sa fie in centrul atentiei mai tot timpul. Ii plac calatoriile, aventurile si bijuteriile, insa cauta aproape tot timpul sa se bucure de ele pe banii altcuiva.

Gemeni

Simpatica, vesela si isteata, femeia guvernata de aceasta zodie stapaneste perfect arta comunicarii si stie cum sa manipuleze o persoana doar pentru a obtine satisfactiile dorite. In dragoste este deschisa oricaror posibilitati, insa se plictiseste foarte repede de partener asa ca dispare fara a oferi vreo explicatie si fara a lasa vreo urma. Barfitoare din fire, stie tot ce se intampla in jurul ei, dand dovada de lipsa de discretie si neincredere.

Rac

Sensibila si profitoare, femeia Rac este tandra, fidela si intelegatoare cu partenerul pana in momentul in care obtine ce isi doreste. Chiar daca este vazuta precum o persoana serioasa, in realitate isi cunoaste interesele si este extrem de manipulatoare cu toti cunoscutii. Romantica incurabila, isi surprinde iubitul cu numeroase surprize pana cand ii castiga increderea, apoi devine un vulcan gata sa erupa: are numeroase nemultumiri si nazuri, vrea atentie continua si devine o adevarata santajista.

Leu


Leul este un lider innascut, dominator si plin de mandrie. Femeia nascuta in zodia Leu este plina de ambitie si gelozie. Se iubeste enorm si intotdeauna isi admira formele bine proportionate. Atrage atentia de fiecare data prin stilul sau egocentric si usor vulgar. Independenta din fire, ii place sa experimenteze si de aceea este tot timpul in cautare de noi cuceriri. Vorbareata si afectuoasa, nu sta mult timp fara un partener, pe care il devoreaza si il afiseaza in public precum o medalie castigata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc