Setari Cookie-uri

Astrologie: Rautatea zodiilor la feminin

Stilul dupa care alegem sa ne traim viata depinde in mare masura si de personalitatea noastra si influenta astrelor. Afla care sunt defectele tale in functie de perioada in care te-ai nascut:


Fecioara


Femeia Fecioara se diferentiaza de celelalte zodii prin stilul sau rece si antipatic.Ordonata din fire, este atat de obsedata de curatenie si de organizare incat chiar si cand se afla in intarziere nu trece nepasatoare pe langa o scama sau un fir de par incalcit in covor. Este independenta si de aceea nu cere ajutor din partea celorlalti si vrea ca tot ceea ce face sau atinge sa aiba doar amprenta sa. Partenerul ei trebuie sa fie aproape invizibil prin casa, sa nu deranjeze si devine necesar doar in timpul sexului.

Balanta


Femeia Balanta adora flirtul si dragostea cu nabadai, de aceea ii place tot timpul sa fie curtata si admirata. Adora confortul si luxul, fiind intr-o continua lupta cu fortele proprii pentru autodepasire pe plan financiar. Este femeia ideala, pusa pe sotii, distractii si placeri erotice. Comunicativa si vorbareata, detaliile indecente ale fostelor relatii sunt stiute de majoritatea cunoscutilor. Incearca fiecare pat care i se ofera deoarece este posibil ca, in cautarea dragostei eterne, sa rateze sufletul pereche din cauza refuzului.

Scorpion


Femeia Scorpion tinde catre masculinitate, trasatura ce o afiseaza cel mai mult prin vestimentatie si stil extremist. Imbraca hainele lejere, cu croieli simple, care sa ii ascunda formele feminine ale corpului. Are prieteni doar daca pot fi folositi si relatia cu ei ii aduce vreun beneficiu. Fiind foarte schimbatoare, dintr-o data te poti trezi cu o insulta sau o palma fara niciun motiv. In dragoste este foarte geloasa, posesiva, certareata si dependenta de partener, reusind de fiecare data sa isi scoata din sarite perechea.

Sagetator


Inconstienta din fire, femeia Sagetator stie cel mai bine cum sa dea cu bata-n balta, reusind de fiecare data sa strice momentul sau sa starneasca zambete si chicoteli din partea grupului de prieteni. Are nevoie de un partener care sa o scoata din incurcaturi, sa ii fie alaturi non stop, pe care sa il poata trezi din somn la orice ora si sa ii povesteasca ce i s-a intamplat in ziua precedenta si cate muscaturi au fost necesare pentru a manca un sandwich.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc