Setari Cookie-uri

Astrologie: Rautatea zodiilor la feminin

Stilul dupa care alegem sa ne traim viata depinde in mare masura si de personalitatea noastra si influenta astrelor. Afla care sunt defectele tale in functie de perioada in care te-ai nascut:


Capricorn


Femeia Capricorn este interesata de bani, pozitie sociala si avere, planul sentimental fiind intotdeauna pe loc secund. Perseverenta si incapatanata, va reusi in ceea ce priveste profesia, insa pacat ca se va bucura de bani abia la maturitate deoarece abia in aceasta perioada a vietii sale se va implini pe plan profesional. In dragoste este tolerata de un alt Capricorn, ambii fiind ambitiosi, aspiranti, fixisti si vor invata sa se suporte reciproc.

Varsator


Femeile Varsator, cele mai ciudate fiinte datorita stilului lor original si modului in care se prezinta, reusesc sa uimeasca de fiecare data prin ideile stranii pe care le au, amabilitatii si generozitatii de care dau dovada. Isi deschid sufletul destul de rar si asta se intampla doar in fata barbatilor pentru a ii atrage in mrejele lor. Modul lor interesant de a purta o conversatie plictisesc si alunga prietenii, iar stilul linistit si dependenta excesiva baga in sperieti partenerul.

Pesti


Femeia nascuta sub semnul Pesti este sensibila, fragila, blanda, cu idei ciudate si un stil natural. Perfect adaptata vietii de familie, vede in fiecare partener un pretendent pentru titlul de barbatul vietii sale si ajunge sa il sperie prin posesivitatea de care da dovada. La maturitate incepe sa dea dovada de neglijenta si delasare in ceea ce priveste latura intelectuala si aspectul fizic. Principiile dupa care se ghideaza se bazeaza pe intuitie, simplitate, mister si superstitii jalnice.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc