Setari Cookie-uri

Astrologie: Zonele erogene pentru fiecare zodie

Zonele erogene joaca un rol extrem de important in ceea ce priveste viata sexuala in cuplu. Afla care sunt partile corpului care au nevoie de o atentie deosebita in functie de zodie:

Zonele erogene joaca un rol extrem de important in ceea ce priveste viata sexuala in cuplu. Afla care sunt partile corpului care au nevoie de o atentie deosebita in functie de zodie:

1. Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Barbatul berbec: este o fire pasionala, mandra, cu un aspect placut. Ii place sa se simta superior si iubeste tot ce este frumos. Se simte atras de femeile inteligente, active, dinamice si energice.

Femeia berbec: este plina de ambitii personale si duce o lupta cu ea insasi pentru autodepasire in ceea ce priveste planul profesional. Constienta de frumusetea sa, ii place sa atraga atentia barbatilor prin tinute sexy si elegante.

Zone erogene: fata, parul si urechile. Daca vrei sa innebunesti un nativ Berbec, saruta-l pasional pe frunte, buze si abdomen, joaca-te cu parul lui, maseaza-i usor ceafa si sopteste-i vorbe dulci la ureche.

2. Taur: 21 aprilie – 20 mai

Barbatul Taur: este o fire inchisa, care iubeste intimitatea si singuratatea. Se simte atras de femei frumoase, elegante si inteligente, carora sa li se dedice in totalitate si alaturi de care sa nu se plictiseasca.

Femeia Taur: este foarte frumoasa si feminina, considerand ca este obligatoriu sa fie tot timpul in pas cu moda. Are o atractie pentru lux si eleganta si cauta parteneri loiali, sinceri si independenti.

Zone erogene: gatul si sanii. Adora sa primeasca masaje, sa se relaxeze in bratele partenerului. Le place sa fie sarutati si mangaiati pe tot corpul in timpul actului sexual, sa fie dominati si rasfatati.

3. Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Barbatul Gemeni: este o fire nehotarata, manipulatoare, insa amabila si plina de energie. Pentru el infidelitatea este o necesitate. Isi doreste o partenera care sa ii fie alaturi tot timpul, sa il sprijine, sa ii ofere atentie si libertate.

Femeia Gemeni: este inteligenta, prietenoasa, vesela si plina de energie. In relatii poate deveni destul de posesiva (in special in situatiile in care este nesigura), dorindu-si sa preia controlul asupra partenerului si sa il domine.

Zone erogene: bratele, umerii, coapsele si palmele. Maseaza-i usor spatele, insistand in zona cefei si plimba-ti mainile de-a lungul coapselor. Nativului din Gemeni ii place sa fie sarutat si alintat in timpul actului sexual.

4. Rac: 22 iunie – 22 iulie
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc