Setari Cookie-uri

Astrologie: Zonele erogene pentru fiecare zodie

Zonele erogene joaca un rol extrem de important in ceea ce priveste viata sexuala in cuplu. Afla care sunt partile corpului care au nevoie de o atentie deosebita in functie de zodie:

Barbatul Rac: este o persoana sensibila, calma, familista, usor timida, cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat. Are nevoie de o partenera stabila, careia sa ii ofere dragoste si siguranta.

Femeia Rac: are un corp armonios, bine proportionat si este o fire blanda, romantica si pasionala. Partenerul ideal pentru ea este cel care ii poate fi alaturi cand are nevoie de el, indiferent de ora.

Zone erogene: sanii, abdomenul. Nativului Rac ii place foarte mult sa fie rasfatat si mangaiat in timpul actului sexual. Ofera o atentie deosebita sanilor in timp ce ii saruti intreg corpul sau te joci cu buzele sale.

5. Leu: 23 iulie – 22 august

Barbatul Leu: are ca trasaturi definitorii dorinta de a conduce si de a se simti superior. In relatii este foarte increzator in fortele proprii si reuseste sa isi atraga destul de repede partenera in mrejele sale.

Femeia Leu: are trasaturi feminine, este foarte frumoasa si adora sa se aranjeze si sa atraga atentia barbatilor. Are nevoie de un partener puternic, matur si energic, pe care sa il domine si sa il invete cine este seful in relatie.

Zone erogene: spatele, mainile si coloana vertebrala. Joaca-te cu degetele sale, maseaza-i si saruta-i spatele. Poti folosi ulei pentru masaj sau unghiile (plimba-ti degetele pe spate, atingand usor cu unghiile) pentru a ii crea o senzatie de relaxare.

6. Fecioara: 23 august – 22 septembrie

Barbatul Fecioara: este o fire linistita, onesta si usor nesigura. Ii plac relatiile de lunga durata si uraste lucrurile spontane, imprevizibile sau neasteptate deoarece se sperie si nu stie cum sa le faca fata.

Femeia Fecioara: este sincera, rece, modesta, insa uneori poate da dovada de sensibilitate si timiditate. Se simte atrasa de putere si ii place sa fie la conducere, chiar si intr-o relatie.

Zone erogene: abdomen, gat. Maseaza-i corpul, insistand in zona abdomenului. In timpul actului sexual nu uita sa iti plimbi mainile pe spate sau sa tragi usor de par.

7. Balanta: 23 septembrie – 22 octombrie

Barbatul Balanta: este o fire echilibrata, amabila, sociabila si calma. Ii place sa munceasca si sa se autodepaseasca pe plan profesional. In relatii este o persoana rationala si atenta cu partenera, oferindu-i acesteia siguranta si iubire neconditionata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc