Setari Cookie-uri

Astrologie: Zonele erogene pentru fiecare zodie

Zonele erogene joaca un rol extrem de important in ceea ce priveste viata sexuala in cuplu. Afla care sunt partile corpului care au nevoie de o atentie deosebita in functie de zodie:

Zone erogene: abdomen, genunchi si sani. Chiar daca suna ciudat, genunchii reprezinta cea mai erogena zona a Capricornului. Asadar, au nevoie de o atentie speciala: joaca-te cu ei, maseaza-i, musca-i usor, plimba-ti unghiile in jurul lor, desenand conturul acestora.

11. Varsator: 20 ianuarie – 18 februarie

Barbatul Varsator: este o fire sensibila, familista, loiala si romantica. Chiar daca nu isi exteriorizeaza foarte des sentimentele, iubeste cu patima si ii place sa fie devotat si sa se dedice trup si suflet unei relatii.

Femeia Varsator: este misterioasa, eleganta, prietenoasa si foarte sociabila. In relatii cauta doar atentie si dragoste. Are nevoie de un partener care sa o inteleaga si sa ii fie alaturi tot timpul.

Zone erogene: picioarele, gatul si spatele. Nativul Varsator este o fire romantica, asa ca are nevoie de suprize placute: creeaza atmosfera necesara, aprinde cateva lumanari, foloseste ulei pentru masaj si joaca-te cu trupul sau, insistand in zona spatelui.

12. Pesti: 19 februarie- 20 martie

Barbatul Pesti: este o fire inchisa, insa destul de sociabila si prietenoasa. In viziunea sa, partenera ideala trebuie sa aiba grija de el, sa ii ofere dragoste, afectiune si atentie tot timpul.

Femeia Pesti: este sensibila, fragila, amabila si romantica. Ii place sa se bucure de viata si cauta un partener loial, pasional si dedicat relatiei, care sa o iubeasca neconditionat. In viziunea sa, relatia se bazeaza pe intelegere si respect reciproc.

Zone erogene: picioarele, fesele si sanii. Maseaza-i talpile cu uleiuri aromate, plimba-ti mainile pe fesele sale si joaca-te cu sanii. Nativului Pesti ii place sa simta placere si sa fie surprins de fiecare data in pat.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc