Setari Cookie-uri

Astrologie: Semnificatie si totemuri in horoscopul mayas

Mitologia mayasa este un sistem ce cuprinde trei calendare:Tzolk段n, Haab si Numaratoarea Lunga. Aceste calendare sunt asemanatoare cu cele ale civilizatiilor mesoamericane, precum Zapotec si Olmec, sau cu vechile calendare ale mixtecilor si aztecilor.

Caracteristici: Persoanele nascute sub acest semn sunt puternice, inteligente si impunatoare. Darul lor este acela de a transmite mai departe cunostintele si povestile lor. Firi comunicative, logice in gandire si cu o buna capacitate de analiza, le place sa vorbeasca si sa fie ascultate. Sunt adeptele relatiilor de lunga durata si vor un partener loial si sensibil, pe care sa il instruiasca dupa bunul lor plac.

WO’: 15 august – 3 septembrie

Nume indigen: Cer Negru, Zeu, Broasca

Semnificatie: Exploratorul tace.

Interpretare: curiozitate, cunoastere

Caracteristici: Persoanele nascute sub semnul Wo’ sunt foarte intelepte, dornice de a cunoaste lucruri noi si interesante. Sunt in cautarea iluminarii spirituale si incearca de fiecare data sa se autodepaseasca pe plan intelectual. Pe plan personal sunt firi comunicative, impunatoare si foarte curioase.

SIP: 4 septembrie – 23 septembrie

Nume indigen: Cer Rosu, Sarpe, Univers

Semnificatie: Puterea consta in descoperirea Universul.

Interpretare: conducere, constiinta

Caracteristici: Persoanele nascute in aceasta perioada sunt firi curioase, energice si aventuroase. Le plac vacantele si plimbarile prin locuri necunoscute, adaptandu-se foarte repede unui nou mediu datorita legaturii puternice pe care o au cu natura si cu oamenii. In dragoste, au nevoie de un partener energic, care sa le surprinda de fiecare data cu ceva nou deoarece urasc rutina si linistea.

SOTZ’: 24 septembrie – 13 octombrie


Nume indigen
: Bat, Liliac, Peste

Semnificatie: Invata arta cunoasterii.

Interpretare: generozitate, altruism

Caracteristici: persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt firi intuitive, descurcarete, amabile si prietenoase. In orice situatie dau dovada de calm, generozitate si au un spirit al intuitiei foarte bine dezvoltat. Pe plan sentimental, sunt adeptele relatiilor de lunga durata fiindca se tem de singuratate, cautand stabilitate si intelegere din partea partenerului.

SEK: 14 octombrie- 2 noiembrie

Nume indigen: Cer, Zeul Zilei

Semnificatie: Puterea sta in temelie.
Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc