Astrologie: Semnificatie si totemuri in horoscopul mayas

Mitologia mayasa este un sistem ce cuprinde trei calendare:Tzolk段n, Haab si Numaratoarea Lunga. Aceste calendare sunt asemanatoare cu cele ale civilizatiilor mesoamericane, precum Zapotec si Olmec, sau cu vechile calendare ale mixtecilor si aztecilor.

Caracteristici: Persoanele din aceasta zodie sunt foarte ambitioase, indraznete, cu un caracter destul de puternic. Firi energice si curajoase, nu le este teama sa se aventureze in necunoscut, uimind prin dezinvoltura si spirit liber. In dragoste vor un partener care sa nu le plictiseasca si sa le ofere libertatea de care au nevoie.

MAK: 23 martie – 11 aprilie


Nume indigen: Zeu

Semnificatie: Scapa de ce e gresit si introdu o stare critica.

Interpretare: stabilitate, liniste

Caracteristici: Persoanele din aceasta zodie sunt firi perfectioniste, inchise si linistite. Sensibile din fire, nu isi arata aproape niciodata sentimentele de teama sa nu fie ranite. In dragoste se ataseaza destul de greu de un partener, insa daca acesta le castiga increderea, ajung sa se dedice trup si suflet relatiei.

K’ANK’IN: 12 aprilie – 1 mai

Nume indigen: Soare Galben, Pamant, Caine

Semnificatie: Primeste lumina, intelepciunea maestrului.

Interpretare
: aptitudini parapsihologice sau artistice

Caracteristici: Persoanele nascute sub acest semn au un spirit al imaginatiei foarte bine dezvoltat si dau dovada de inventivitate aproape in orice fac. De cele mai multe ori incep proiecte dificile, pe care le termina cu brio si primesc laudele cuvenite. In relatii sun firi loiale, pasionale si dedicate partenerului.

MUWAN’: 2 mai – 21 mai

Nume indigen: Vultur Tanar, Zeul Ploii, Bufnita

Semnificatie: Descopera misterele intunericului.

Interpretare: putere, superioritate

Caracteristici: Persoanele nascute in aceasta perioada sunt firi puternice, independente, carora le place sa duca o lupta continua de autodepasire. Urasc minciuna si falsitatea si de aceea au destul de putini prieteni si cunostinte. In dragoste, daca le place de o persoana fac orice le sta in putinta pentru a ii atrage atentia si a il prinde in mrejele lor.

PAX: 22 mai – 10 iunie

Nume indigen
: Puma, Muzicianul, Sageata

Semnificatie: Asculta noul ritm al viitorului.

Interpretare: voiosie, fericire, inovatie

Caracteristici: persoanele nascute sub semnul Pax sunt firi puternice, zambitoare, cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat . Le place sa fie in centrul atentiei, insa uneori dau dovada de superioritate si autoritate, incercand sa ii protejeze pe cei din jurul lor. Nu stiu, de fapt, ca ajung sa ii raneasca, chiar daca intentia lor este de a ii apara de rau.
Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri