Setari Cookie-uri

Astrologie: Semnificatie si totemuri in horoscopul mayas

Mitologia mayasa este un sistem ce cuprinde trei calendare:Tzolk段n, Haab si Numaratoarea Lunga. Aceste calendare sunt asemanatoare cu cele ale civilizatiilor mesoamericane, precum Zapotec si Olmec, sau cu vechile calendare ale mixtecilor si aztecilor.

Interpretare: disciplina, staruinta

Caracteristici: persoanele nascute in aceasta perioada au o capacitate extraordinara de a rezolva problemele sau situatiile confictuale. Sunt firi intuitive, carora le place sa preia initiativa, sa se ocupe de proiecte dificile pentru a beneficia de laude din partea apropiatilor. In dragoste le place flirtul si jocul, reusind de fiecare data sa isi surprinda partenerul cu cadouri neasteptate.

XUL: 3 noiembrie – 22 noiembrie


Nume indigen: Zeul Vantului, Filozoful

Semnificatie: Planteaza semintele pentru a descoperi adevarul.

Interpretare
: intelectualitate, studiu

Caracteristici: persoanele nascute sub semnul Xul sunt firi loiale, sincere, generoase si foarte inteligente. Se dedica in totalitate familiei si prietenilor, fiind genul de oameni care ar face orice pentru ca ceilalti sa fie fericiti. Se simt atrase de necunoscut, de lumea nevazuta si de fiecare data incearca sa desluseasca mistere.

YAXK’IN’: 23 noiembrie – 12 decembrie

Nume indigen: Zeul Soarelui, Soarele Verde

Semnificatie: Lumineaza-ti calea cu lumina puternica a Soarelui.

Interpretare: creativitate, simpatie

Caracteristici: persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt firi carismatice, cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat, vorbarete si prietenoase. Pe plan personal sunt foarte schimbatoare, trecand de la o stare de spirit la alta intr-un timp foarte scurt. Uneori pot da dovada de egoism si ignoranta. In dragoste cauta atentie si intelegere din partea partenerului.

MOL: 13 decembrie – 1 ianuarie


Nume indigen
: Apa, Inteleptul

Semnificatie: Colecteaza toate piesele pierdute.

Interpretare
: cercetare, stiinta, intuitie

Caracteristici: persoanele nascute sub acest semn sunt firi misterioase, inteligente si aventuriere. Se simt atrase de misterele lumii, de antichitate si de stiinta. Vor sa devina cunoscute si de aceea lucreaza non stop la proiecte dificile. Din partea partenerului cer doar intelegere si respect, considerand ca fiecare persoana are nevoie de libertate si intimitate.


Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc