Setari Cookie-uri

Astrologie: secrete si curiozitati despre fiecare zodie

In curand limbajul incifrat al zodiilor nu va mai fi un secret pentru tine. Afla acum tot ce doreai sa stii despre personalitatea fiecarui semn zodiacal:

In curand limbajul incifrat al zodiilor nu va mai fi un secret pentru tine. Afla acum tot ce doreai sa stii despre personalitatea fiecarui semn zodiacal:

Berbec


Berbecul este o persoana extrem de dinamica si volubila. Ii place sa-si expuna direct opiniile, fara sa-l intereseze consecintele. Totusi, in spatele caracterului neinfricat se ascunde un suflet sensibil plin de emotie si generozitate. Are nevoie de intelegere, ii place sa fie ascultat si pretuieste foarte mult increderea celor din jur. Pune pasiune in tot ce face, acordand importanta chiar si celor mai neinsemnate detalii. Desi nu arata, nativul sufera foarte tare atunci cand este dezamagit.

Taur

Taurul este o persoana gratioasa, rabdatoare si prietenoasa. Tine foarte mult la securitatea personala si a familiei, de aceea uneori poate parea tacut sau neincrezator. Cand se simte amenintat prefera sa taca, sa se retraga sau sa devina de neclintit in privinta deciziilor luate. Asa se protejeaza cel mai bine in fata imprevizibillului. Deoarece sunt persoane volubile si vesele, foarte multi ar crede ca Taurii adora provocarile. In realitate urasc surprizele si tot ceea ce le confera nesiguranta. Chiar daca viseaza deseori cu ochii deschisi, niciodata nu pierd contactul cu realitatea.

Gemeni

Gemenii sunt nativi cei mai voiosi ai zodiacului. Aparent imaturi si lipsiti de griji, se ascund deseori sub mantia naivitatii. Astfel, la o privire mai atenta vei afla de fapt ca sunt suficienti de maturi si constienti, doar ca le e teama sa ia viata prea in serios. Preferea sa mai copilaresaca, sa se joace, chiar daca au depasit de mult varsta inocentei. Totusi n-au intentii rele. Sunt sensibili si dornici sa experimenteze cat mai multe lucruri noi. Nu in ultimul rand, nu le place sa dea socoteala nimanui pentru ceea ce fac.

Rac


Racii sunt persoane instabile si delicate. Sunt greu de citit la prima vedere desi au foarte multi prieteni si aparent, comunica deschis cu oricine. Insa, inainte de a-i judeca, ar trebui intelesi. Nativii trebuie sa se simta intotdeauna in largul lor. Orice gest rece sau o vorba spusa pe un ton aspru ii face sa dea inapoi. Nu le plac conflictele si discutiile aprinse. Prefere sa se retraga decat sa raneasca pe cineva. Totusi, daca in joc este vorba de siguranta lor ori a unui membru al familiei, situatia se schimba radical.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc