Setari Cookie-uri

Astrologie: secrete si curiozitati despre fiecare zodie

In curand limbajul incifrat al zodiilor nu va mai fi un secret pentru tine. Afla acum tot ce doreai sa stii despre personalitatea fiecarui semn zodiacal:

Leu

Nativii zodiei Leu sunt persoane volubile, extrem de incapatanate. Au nevoie in permanenta de laude si aprecieri. Ce se ascunde in spatele acestui comportament? Teama de singuratate sau de esec. Totodata, Leii au pretentia de a fi ascultati tocmai din dorinta de a li se recunoaste suprematia. Dincolo de toate aceste aspecte nativii au o inima buna si sunt foarte generosi cu apropiatii lor. Doar ca sunt atat de mandrii si dornici de afirmare, incat nu si-ar recunoaste niciodata temerile.

Fecioara

Nativii zodiei Fecioara sunt critici si pefectionisti, atenti la fiecare detaliu. Au un spirit de observatie fin si de aceea sunt foarte exigenti cu cei din jur. Insa, in ciuda aparentelor, daca li se ofera o a doua sansa se pot dovedi persoane de incredere si extrem de amabile. Teama de a nu gresi, de a fi mereu un exemplu pentru cei din jur ii face sa exagereze in autocontrol si critica. Dincolo de imaginea dura, Fecioarele sunt persoane timide foarte nesigure pe ele. Le ingrozeste ideea ca se pot face de ras si vor deveni subiect de barfa pentru cei din jur.

Balanta

Nativii zodiei Balanta sunt persoane carismatice, extrem de vorbarete. Au foarte multi prieteni si in general oricine poate conta pe ajutorul lor. Desi sunt toleranti si diplomati, detesta vulgaritatea si persoanele nepoliticoase. Nativii au un simt estetic foarte bine dezvoltat si nu suporta sa se simta ridicoli. Se simt umiliti daca primesc critici nefondate sau se trezesc amestecati intr-un anturaj nepotrivit. Balantele sunt persoane rafinate si discrete. Cei care isi doresc sa obtina ceva de la acestea, trebuie intai sa la cucereasca prin gesturi si atitudine.

Scorpion

Scorpionii sunt considerati cei mai de temut nativi ai zodiacului. Recunoscuti pentru viclenia de care dau dovada si spiritul razbunator, tind sa fie aspru judecati chiar inainte de a fi cunoscuti. La o privire mai atenta putem observa ca nativii se tem de tradare si de aceea tind sa-si supuna prietenii la diferite teste pentru a le verifica loialitatea. Cand primesc certitudini, Scorpionii devin foarte generosi si protectori cu cei din jur. In realitate, sunt foarte sensibili si sufera in tacere daca au fost dezamagiti.

Sagetator

Sagetatorii au o personalitate complexa, de aceea sunt deseori intelesi gresit de catre ceilalti. Se entuziasmeaza foarte repede, isi fac planuri si uneori tind sa exagereze, riscand sa para neseriosi. In realitate le place sa uimeasca, sa trezeasca sentimente nobile in fiecare persoana. Sunt impulsivi si pot parea infatuati, insa nu au intentii rele. Insa deseori sunt luati de val, uita ce au promis si se trezesc marginalizati.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc