Setari Cookie-uri

Astrologie: secrete si curiozitati despre fiecare zodie

In curand limbajul incifrat al zodiilor nu va mai fi un secret pentru tine. Afla acum tot ce doreai sa stii despre personalitatea fiecarui semn zodiacal:


Capricorn


Capricornii se numara printre cele mai loiale semne ale zodiacului. Onoarea este foarte importanta pentru ei si odata ce au promis ceva, nimic nu-i mai poate impiedica sa-si duca la bun sfarsit planurile. Nativii sunt foarte realisti si nu supoarta extravagantele sau glumele care se fac pe seama lor. Se impun prin respect si o atitudine ferma, deoarece sunt adeptii corectitudinii. Cei care-si doresc sa ii impresioneze trebuie sa aiba un comportament binecrescut, lipsit de ipocrizie si exagerari.

Varsator


Varsatorii sunt recunoscuti pentru volubilitatea lor si caracterul jovial. Idealisti si extremisti, niciodata nu le place sa urmeze sfaturile altora. Obisnuiesc sa se ghideze doar dupa propriile pareri, preferand sa experimenteze din plin. Cel mai usor mod de a te intelege cu ei este sa-i lasi sa vina singuri la tine, fara sa le impui ceva. Chiar daca gandesc diferit, Varsatorii au o inima generoasa. Nu-si vor abandona niciodata prietenii la greu, ci vor merge pana-n panzele albe pentru a-i sustine.

Pesti

Pestii cer foarte multa atentie si au nevoie in permanenta de incurajari si confirmari. Chiar daca sunt deschisi, comunicativi si indrazneti, in realitate se tem de schimbare si esec. Au mare nevoie de prieteni, totodata, persoana iubita fiind un sprijin de nadejde in momentele dificile. Se panicheaza foarte usor daca lucrurile le scapa de sub control. Nu sunt adeptii conflictelor deschise si incearca mereu sa impace pe toata lumea.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc