Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul iubirii in vara lui 2011 pentru toate zodiile

Afla cum iti influenteaza pozitia astrelor relatia, ce iti aduc lunile de vara pe plan sentimental si cum te vei intelege cu partenerul in perioada zilelor toride din acest an.

Afla cum iti influenteaza pozitia astrelor relatia, ce iti aduc lunile de vara pe plan sentimental si cum te vei intelege cu partenerul in perioada zilelor toride din acest an.

Berbec


Distractia de vara presupune atractie sexuala si o relatie de durata traita la intensitate maxima. Este posibil ca o slujba de vara sa te ajute sa iti gasiti partenerul pe perioada lunilor calduroase. Daca aceasta persoana este singura, nu mai astepta sa faca ea primul pas, ci indrazneste sa intri in actiune fara nicio teama. Daca persoana dupa care ti s-au aprins calcaile nu este disponibila, nu pierde mult timp sa iti plangi de mila. Exista alti barbati dornici de o relatie plina de romantism si suspans.

Taur

Preocuparile tale romantice vor gravita in jurul vietii de familie. Desi la inceput va parea o vara linistita, catre sfarsitul lunii iulie lucrurile incep sa ia o intorsatura total diferita: nopti nedormite, vacante neplanuite si petreceri pana la rasaritul soarelui. Partenerul iti va oferi multa libertate si suficient spatiu pentru a te putea desfasura si a iti descoperi propria personalitate fara nicio graba. Catre sfarsitul verii vei realiza cat de serioasa este relatia pe care o aveti si vei intelege ca nu este vorba doar despre un flirt trecator.

Gemeni

Un vecin sau un prieten mai vechi poate interpreta rolul de Cupidon pentru tine in aceasta vara. Este perioada in care poti uita de griji si de problemele zilnice pentru cateva saptamani. Bucura-te de zilele toride de vara si fa loc pentru o noua iubire. Lasa deoparte amintirile dureroase care inca te bantuie, interactioneaza cu lumea din jurul tau si deschide-ti inima fara teama. Cineva mai vechi poate reprezenta podul catre o idila noua, asa ca fii cu ochii in patru si nu scapa nicio petrecere.

Rac

Pe plan sentimental, te asteapta o vara plina de romantism si pasiune. Sfarsitul lunii iunie aduce la un echilibru viata profesionala cu cea personala. Daca nu te afli intr-o relatie, este posibil ca o prietenie intensa sa se transforme rapid intr-o aventura tumultuoasa de-o vara. Desi nu exista mari sanse pentru a te bucura de o relatie de lunga durata, nu vei lua in considerare acest aspect si te vei expune unor riscuri. Incearca sa gandesti si sa ai o perspectiva si pe termen lung, asupra viitorului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc