Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul iubirii in vara lui 2011 pentru toate zodiile

Afla cum iti influenteaza pozitia astrelor relatia, ce iti aduc lunile de vara pe plan sentimental si cum te vei intelege cu partenerul in perioada zilelor toride din acest an.

Leu

Iti vei incepe vara cu o serie de intalniri amoroase, insa persoana cu care iti vei petrece vacanta nu va fi neaparat cea alaturi de care o vei si termina. Destul de indecisa, este posibil ca o schimbare a sentimentelor si o intorsatura de situatie sa te determine sa pui capat unei relatii pe care o ai de ceva timp. Incearca sa analizezi situatia si sa nu iei decizii pripite. Dorinta si curiozitatea vor transforma luna august intr-o perioada plina de placere si satisfactie sexuala.

Fecioara

Trecutul va reprezenta pentru tine o adevarata provocare in aceasta vara. Programul aglomerat te va face mult mai vulnerabila in fata partenerului si este momentul sa iei o decizie definitiva. Cu cat te afunzi mai mult in relatie cu atat este mai dificil si dureros sa renunti. Fa-ti un plan si impuna-ti sa il urmezi pas cu pas. Catre inceputul lunii august este posibil ca apele sa se linisteasca, iar recompensa ta va fi linistea interioara si…o noua relatie.

Balanta

In aceasta vara vor aparea numerosi prieteni noi si vei avea multe responsabilitati, asa ca va trebui sa dai dovada de o mai buna organizare si disciplina pe plan profesional. Este posibil ca relatia actuala sa devina mult mai serioasa datorita stilului tau hotarat de a pune piciorul in prag si a lamuri lucrurile cu partenerul. Sfarsitul lunii august este o perioada de reflectare sentimentala si de concentrare asupra carierei profesionale. Dragostea nu doar ca va astepta sa faci alegerea potrivita, ci si iti va fi si de mare ajutor in atingerea telurilor personale.

Scorpion

O posibila schimbare de peisaj in ceea ce priveste locul de munca va scoate in evidenta numeroase calitati pe care nici nu stiai ca le ai. Inceputul lunii iulie anunta numeroase flirturi cu barbati necunoscuti si o noua iubire la orizont. Ai incredere in tine deoarece este una dintre putinele sanse in care te poti reinventa si dezvolta personal alaturi de o persoana, care poate deveni un partener de lunga durata.

Sagetator

In vara aceasta se produce marea schimbare. Calatoriile neplanificate si vacantele scurte te pot duce exact in bratele sufletului pereche. Fii cu ochii-n patru, cauta dragostea pe drum si pastreaza-ti entuziasmul. Vei cunoaste numeroase persoane care iti vor aprecia munca si stilul personal, incearca doar sa te concentrezi asupra ta si, cel mai important, sa nu vezi in fiecare barbat pe care il intalnesti un posibil pretendent la titlul de iubit. Ai rabdare, soarele va rasari intr-un final si pe strada ta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc