Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul iubirii in vara lui 2011 pentru toate zodiile

Afla cum iti influenteaza pozitia astrelor relatia, ce iti aduc lunile de vara pe plan sentimental si cum te vei intelege cu partenerul in perioada zilelor toride din acest an.


Capricorn


Pentru Capricorn distractia de vara presupune gasirea dragostei. Necesitatea de a face un angajament devine o problema in orice relatie pe care o vei avea. Iti doresti cu disperare sa iti descoperi sufletul pereche si este posibil sa strici totul din cauza stresului si a presiunii pe care o exerciti asupra partenerului. Vara anului 2011 trebuie sa fie o perioada linistita asa ca asteapta ca timpul sa aranjeze lucrurile.

Varsator


Initiativa curajoasa de a iti gasi un partener si de a avea o relatie serioasa este “pasiunea” ta in aceasta vara. Ti-ai propus acest lucru asa ca poti incepe de acum cautarile, nu trebuie sa mai astepti. Luna lui iulie te ajuta sa iti clarifici sentimentele si gandurile, incercand astfel sa afli ce simti cu adevarat, pe cand in august te vei axa mai mult pe relatia propriu-zisa si vei incerca sa te bucuri de moment, fara a te gandi la consecinte.

Pesti

Este posibil sa existe mult prea multe probleme si oportunitati de a progresa pe plan profesional in aceasta vara, asa ca nu vei lua prea mult in considerare viata sentimentala, dragostea nefiind o prioritate pentru tine. Sansele de a te bucura de o relatie pasionala sunt destul de limitate si blocate de multe alte nevoi care te preseaza. Incearca sa iti faci timp si pentru distractie si relaxare deoarece este posibil ca tot ce ai realizat sa se “scufunde” o data cu cedarea ta nervoasa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc