Setari Cookie-uri

Astrologie: Descopera-i temperamentul sexual in functie de zodie

Fiecarei zodii ii sunt specifice anumite trasaturi care-i definesc temperamentul sexual intr-o relatie. Afla mai jos cum se comporta zodiile in intimitate si cum experimenteaza amorul:

Fiecarei zodii ii sunt specifice anumite trasaturi care-i definesc temperamentul sexual intr-o relatie. Afla mai jos cum se comporta zodiile in intimitate si cum experimenteaza amorul:

Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt pasionali si vulcanici in pat. Nu tin cont de reguli si conventii, le place sa faca dragoste pe nepregatite si adora isi domine perechea. Nerabdatori si inventivi, se dezlantuie in intimitatea sexuala. De obiceil le place sa fie mereu la conducere si aceeasi regula se aplica si in dormitor. Au initiativa, sunt cuceritori si trec repede la actiune fara sa iroseasca prea multa vreme cu tatonari subtile. Au un temperament sexual pasional; se aprind foarte usor si niciodata nu dau inapoi cand sunt provocati.

Taur

Nativii zodiei Taur sunt senzuali si romantici. Tacuti si discreti la prima vedere, se dezlantuie cu adevarat in intimitate. Emana erotism, senzualitate si se bucura din plin de momentele fierbinti. Le place sa preia initiativa, insa adora sa se lase condusi de parteneri. In mod special barbatii sunt rabdatori, tandri si plini de imaginatie. Pun accent mai mult pe implinirea sufleteasca, asadar nu se grabesc sa treaca la actiune pana nu savureaza un preludiu lung si afectuos.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt plini de energie, instabili si nehotarati. Au un temperament sexual debordant. Le place sa experimenteze cat mai multe in plan erotic si se simt maguliti cand primesc propuneri indecente. Stapanesc excelent arta conversatiei, asadar stiu foarte bine cand si ce trebuie sa spuna pentru a fi convingatori in pat. Vorbele murdare in timpul sexului nu le sunt straine, la fel si jocurile erotice care le incita imaginatia.

Rac

Racii sunt dominati de sensibilitate si romantism in dormitor. Au o imaginatie bogata si viseaza la nopti de dragoste desprinse din filmele fierbinti, insa nu vor avea niciodata curajul sa faca primul pas. Iubesc masajele prelungi, mangaierile pline de tandrete care transforma preludiul intr-un moment unic. Nu le place sa faca dragoste pe apucate. Nativii trebuie sa savureze din plin fiecare clipa. Atmosfera imbietoare, presarata cu lumanarele si petale de trandafiri este de asemenea foarte importanta.

Leu

Nativii zodiei Leu au fost inzestrati cu o imaginatie deosebit de bogata in plan sexual. Au o personalitate puternica si in pat sunt lipsiti de inhibitii. Odata starnita, dorinta lor nu mai cunoaste limite. Nativii iubesc varietatea in pat, sunt spontani si plini de vitalitate. Sexul pe apucate ii urca pe culmile placerii, in timp ce partidele de dragoste prelungi li se par monotone. Leii au un temperament sexual vulcanic si pasional care nu cunoase limite in pat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc