Setari Cookie-uri

Astrologie: Descopera-i temperamentul sexual in functie de zodie

Fiecarei zodii ii sunt specifice anumite trasaturi care-i definesc temperamentul sexual intr-o relatie. Afla mai jos cum se comporta zodiile in intimitate si cum experimenteaza amorul:

Fecioara

Nativii zodiei Fecioara sunt rezervati si indecisi in privinta sexului. Nu le place sa-si exteriorizeze sentimentele si sunt mai de graba cumpatati in pat. Au totusi o imaginatie bogata si daca vor avea sentimentul stabilitatii in relatie, se vor dezlantui surprinzator. Atata vreme cat nu li se propune nimic vulgar si totul se desfasoara intr-o ambianta placuta, sunt capabili sa-si elibereze cele mai ascunse fantezii.

Balanta

Nativii zodiei Balanta sunt seducatori si romantici. Le place sa incite, adora tachinarile senzuale si sunt foarte inventivi in dormitor. Isi doresc sa atinga culmile extazului de fiecare data cand fac dragoste si le place sa se lase dominati. Sunt adeptii masajelor prelungi, savureaza fiecare atingere si pot transforma un simplu preludiu intr-o experienta erotica de neuitat.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion emana in jurul lor mister si un magnetism irezistibil. Tacuti la prima vedere, ascund o personalitate complexa si o imaginatie lipsita de inhibitii in plan sexual. Sunt emotionali, pasionali si adora jocurile de dragoste incarcate de erotism. Plini de sarm si seducatori, stiu cum sa domine chiar si cel mai impulsiv partener in pat.

Sagetator


Nativii zodiei Sagetator sunt dezinhibati si deschisi la orice propunere care vizeaza sexul. Adora sa faca dragoste in aer liber si in general orice loc aparent nepotrivit sau interzis devine perfect pentru o partida fierbinte de neuitat. Sunt energici, le plac propunerile perverse si daca intalnesc un partener la fel de curajos, sunt capabili sa dea frau unei imaginatii erotice rar intalnite.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn sunt loiali si senzuali. Nu sunt foarte deschisi in privinta sexului, insa odata ajunsi in pat sunt extrem de tandri si protectori. Au nevoie de foarte multa dragoste si afectiune. Nu sunt preocupati sa experimenteze foarte multe in plan erotic. Alaturi de partenerii potriviti se lasa antrenati in jocul iubirii si se vor darui fara rezerve.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc