Setari Cookie-uri

Astrologie: Descopera-i temperamentul sexual in functie de zodie

Fiecarei zodii ii sunt specifice anumite trasaturi care-i definesc temperamentul sexual intr-o relatie. Afla mai jos cum se comporta zodiile in intimitate si cum experimenteaza amorul:

Varsator

Varsatorii sunt entuziasti si lipsiti de prejudecati in plan sexual. Insa, pentru o legatura armonioasa si de durata, nativii au nevoie de atractie, erotism, dar si de o potrivire spirituala excelenta. Varsatorii traiesc fiecare experienta sexuala la intensitate maxima; sunt toleranti si plini de fantezie. Le place sa fie stimulati deoarece sunt extrem de creativi si se adapteaza foarte bine dupa dorintele jumatatii lor.

Pesti


Nativii zodiei Pesti sunt sentimentali si sensibili. Au o imaginatie sexuala foarte bogata, insa rareori isi exteriorizeaza fara rezerve sentimentele. Au nevoie de incredere si dragoste pentru a se dezlanui in asternuturi. Sunt deschisi noutatilor, insa niciodata nu vor accepta aventurile de-o noapte. O relatie implinita implica inainte de toate dragoste, respect si siguranta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc