Setari Cookie-uri

Horoscop: Cele 12 triburi ale Israelului

Potrivit Bibliei, cartea de capatai a crestinilor, cei 12 fii ai lui Iacob au fost impartiti de acesta in 12 triburi. Fiecare trib avea propriul teritoriu in Israel, cu exceptia tribului lui Levi, care a fost pus sa serveasca in Templul Sfant.

Potrivit Bibliei, cartea de capatai a crestinilor, cei 12 fii ai lui Iacob au fost impartiti de acesta in 12 triburi. Fiecare trib avea propriul teritoriu in Israel, cu exceptia tribului lui Levi, care a fost pus sa serveasca in Templul Sfant.

Triburile corespund celor 12 semne ale zodiacului si celor 12 luni ale anului.

In zona estica:

- Judah (Leu);

- Issachar (Rac);

- Zebulun (Capricorn).

In zona sudica:

- Ruben (Varsator);

- Simeon (Pesti);

- Gad (Berbec);

In zona vestica:

- Ephraim (Taur);

- Manesseh (Sagetator);

- Benjamin (Gemeni).

In zona Nordica:


- Dan (Scorpion);

- Asher (Balanta);

- Naphtali (Fecioara).

Gad (Berbec: 21 martie – 20 aprilie)

Firi comunicative si deschise, persoanele nascute in aceasta perioada au foarte multi prieteni si se simt atasati de familie. Inteligente si destul de incapatanate, reusesc sa treaca peste fiecare hop al vietii, luptand pana la capat. Nu le plac esecurile si de cele mai multe ori isi dedica cel mai mult timp vietii profesionale. Pe plan personal dau dovada de multa pasiune, insa uneori uimesc prin gelozie si posesivitate.

Ephraim (Taur: 21 aprilie – 21 mai)

Nativii din Ephraim sunt persoane calme, devotate si sensibile. Se ataseaza foarte repede de o persoana si se imprietenesc cu toata lumea. Pentru ei confortul joaca un rol foarte important. De aceea vor face tot posibilul pentru a se asigura ca au o viata frumoasa, in care nu le lipseste nimic. Uneori sunt destul de incapatanati si urasc sa fie contrazise. In dragoste sunt firi sensibile si impulsive. Au nevoie de atentie, sprijin si intelegere din partea partenerului.

Benjamin (Gemeni: 22 mai – 21 iunie)

Firi inteligente, instabile si curajoase, persoanele nascute sub semnul Benjamin dau dovada de maturitate in tot ceea ce fac. Sunt foarte deschise si se adapteaza foarte repede in conditii de criza. Le place sa fie supuse unor incercari dificile, dand dovada de multa maturitate si tact in rezolvarea problemelor. Independente si pasionate de aventura, infidelitatea este pentru ele este mai mult o necesitate decat o placere. Insa, in momentul in care se indragostesc cu adevarat se schimba total.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc