Setari Cookie-uri

Horoscop: Cele 12 triburi ale Israelului

Potrivit Bibliei, cartea de capatai a crestinilor, cei 12 fii ai lui Iacob au fost impartiti de acesta in 12 triburi. Fiecare trib avea propriul teritoriu in Israel, cu exceptia tribului lui Levi, care a fost pus sa serveasca in Templul Sfant.

Issachar (Rac: 22 iunie – 22 iulie)

Firi sensibile, prietenoase si generoase, persoanele nascute in aceasta perioada sunt foarte atasate de familie si prieteni. Incearca sa se bucure de fiecare moment frumos al vietii, dorindu-si cu disperare sa traiasca fiecare clipa ca si cum ar fi ultima. Desi par puternice si mature, in realitate au nevoie constanta de sustinere morala si suport. In dragoste sunt foarte pasionale si romantice, facand tot posibilul pentru a isi multumi partenera.

Judah (Leu: 23 iulie – 22 august)

Nativii dominati de Judah sunt persoane incapatanate, echilibrate si posesive. Firi impunatoare, cauta cu disperare sa se afirme pe plan profesional, dorindu-si sa se afle la conducere si sa dea ordine. Vor sa fie in centrul atentiei, sa fie ascultati de fiecare data cand vorbesc si, uneori, dau dovada de superioritate fata de ceilalti. In ciuda acestor mici defecte, daca ai posibilitatea de a ii cunoaste mai bine, le descoperi adevarata fata: sunt foarte generoase, prietenoase si afectuoase.

Naphtali (Fecioara: 23 august – 21 septembrie)

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt firi sensibile, amabile si prietenoase. Timide si prietenoase, sunt apreciate pentru corectitudinea lor si pentru dorinta de a obtine perfectiunea. Ele duc o lupta constanta cu sinele si incearca sa se autodepaseasca din punct de vedere intelectual. In relatii sunt fidele si se dedica in intregime partenerului. Se ataseaza destul de repede de partener, preferand relatiile de lunga durata.

Asher (Balanta: 22 septembrie – 22 octombrie)

Simbolurile care caracterizeaza cel mai bine aceasta zodie sunt amabilitatea, sociabilitatea si sensibilitatea. Firi sincere si deschise, persoanele Asher au numerosi prieteni si cunoscuti. Se simt neputincioase in fata unei probleme dificile si cu greu reusesc sa aplaneze un conflict deoarece se sperie si devin foarte emotive. In relatii, le place flirtul si pasiunea si, de cele mai multe ori, au relatii de scurta durata.

Dan (Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativii din Dan sunt firi energice, ambitioase si destul de posesive. Uneori dau dovada de viclenie si cauta cu disperare sa isi atinga scopurile. Desi nu au foarte multi prieteni, le place singuratea, linistea si independeta. Chiar daca sunt curiosi si destul de suspiciosi, in momentul in care le castigi increderea devin foarte deschisi si prietenosi. In relatii, cauta independenta si fidelitate. In momentul in care sunt inselati, isi schimba comportamentul, fiind dominati de dorinta razbunarii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc