Setari Cookie-uri

Horoscop: Cele 12 triburi ale Israelului

Potrivit Bibliei, cartea de capatai a crestinilor, cei 12 fii ai lui Iacob au fost impartiti de acesta in 12 triburi. Fiecare trib avea propriul teritoriu in Israel, cu exceptia tribului lui Levi, care a fost pus sa serveasca in Templul Sfant.

Manesseh (Sagetator: 22 noiembrie – 20 decembrie)

Nativii dominati de Manesseh sunt firi, prietenoase, intuitive si cu o imaginatie foarte bine dezvoltata. Plini de viata si deschisi la nou, le place sa aiba foarte multi prieteni si cunostiinte. Cu un temperament puternic, ajung sa manipuleze de fiecare data persoanele din jurul lor. In relatii sunt in cautarea distractiei si a libertatii. Nu sunt adeptii relatilor de lunga durata, plictisindu-se destul de repede de partener.

Zebulun (Capricorn: 21 decembrie – 19 ianuarie)

Caracteristicile principale ale persoanelor din Zebulun sunt ambitia, imaturitatea si dependenta de alte persoane. Au aspiratii inalte in ceea ce priveste viata profesionala si fac tot ce le sta in putere pentru a se putea bucura de lux si confort. In ceea ce priveste viata sentimentala, sunt firi foarte pasionale si geloase. Cauta atentie din partea partenerului, dorindu-si sa se simta iubite si apreciate de fiecare data. Le este teama de dezamagiri si de aceea sunt foarte posesive si, uneori, dificile.

Ruben (Varsator: 20 ianuarie – 18 februarie)

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt firi idealiste si prietenoase. Chiar daca par puternice, daca ajungi sa le cunosti realizezi cat de sensibile si emotive pot fi. Cu un simt al imaginatiei foarte bine dezvoltat, incearca din rasputeri sa se autodepaseasca pe plan intelectual, stimulandu-si latura psihica prin activitati dificile. In dragoste sunt firi instabile, uneori romantice, alteori reci. Sunt adeptele relatiilor sincere, in care loialitatea si increderea reprezinta pilonii principali.

Simeon (Pesti: 19 februarie – 20 martie)

Persoanele nascute sub semnul Simeon sunt firi inteligente, generoase si pline de viata. Prietenoase si emotive, reusesc foarte repede sa se faca placute intr-un cerc nou de prieteni. Uneori dau dovada de sinceritate exagerata si, desi nu intentioneaza, ajung sa raneasca persoanele apropiate din aceasta cauza. Romantice si loiale, se indragostesc foarte repede, atasandu-se imediat de partener. Pentru ele atentia, respectul si intelegerea reprezinta cheia unei relatii perfecte.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc