Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei in 2012

Horoscopul dragostei 2012: Nerabdarea ne face sa aruncam o privire curioasa previziunilor in dragoste pentru 2012. Daca norocul nu va fi de partea ta, ai timp sa te pregatesti sentimental si sa eviti capcanele amoroase. Relatii, aventuri, pasiuni, dragoste la prima vedere si casatorie - pe tine ce te asteapta?

Pesti


Nativelor in Pesti le va fi greu sa faca diferenta intre dragoste si simpatie asa ca 2012 aduce confuzii serioase. Iti va fi greu sa te recunosti anul acesta, comportamentul tau sentimental se va schimba profund. Daca pana acum iti lua mult timp sa incepi o relatie, in 2012 lucrurile se misca mult mai repede. Martie si iunie sunt doua luni prielnice declaratiilor de dragoste, in rest mare atentie: iubesti intens si un mic detaliu poate face ca totul sa se duca de rapa. Cine e intr-o relatie serioasa, ar putea face pasul cel mare, dar cine e deja casatorit s-ar putea sa treaca printr-o etapa mai putin fericita – se impune o separare de moment. Nu iti face prea multe griji insa, firea ta blanda si calma il va face pe iubitul tau sa se intoarca pe calea cea buna.




Vizionare placuta


Kudika
22 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc