Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei in 2012

Horoscopul dragostei 2012: Nerabdarea ne face sa aruncam o privire curioasa previziunilor in dragoste pentru 2012. Daca norocul nu va fi de partea ta, ai timp sa te pregatesti sentimental si sa eviti capcanele amoroase. Relatii, aventuri, pasiuni, dragoste la prima vedere si casatorie - pe tine ce te asteapta?

horoscopul dragostei in 2012 Rac


Se anunta un an incitant pentru Raci. Cine era dornic de dragoste si de atmosfera romantica, va fi rasfatat. E anul momentelor de incantare si de placere in iubire. Vei cunoaste parteneri noi, iar relatiile vor fi alimentate de increderea si de energia ta. Nu vor fi de durata insa, vei rupe cateva inimi, dar vei avea si tu de suferit asa ca fii atenta cand te joci cu focul pasiunii. Lunile mai, octombrie si decembrie vor fi cele mai fericite – petrece-le cu nativi in Fecioara, Scorpion sau Leu. Nu te lasa influentata de energii negative si incearca pe cat posibil sa iti pastrezi calmul in timpul neintelegerilor. Invata sa fii practica, cere satisfacerea propriilor nevoi.

Leu


Pentru Lei, in dragoste, lucrurile vor merge conform planului. Entuziasmului si hotararii tale nu le poate sta nimic in cale, iar in capul listei de prioritati este gasirea iubirii adevarate. Vei avea parte mai mult de succes decat de infrangeri, dar vor fi si din acestea. Surprizele placute si intalnirile pasionante vor fi o constanta in viata ta daca vei reusi sa faci fata cu bine dezamagirilor ocazionale. Nu te arunca in bratele persoanelor nepotrivite – iti este rezervata doar suferinta. Orienteaza-te spre nativii in Fecioara sau in Scorpion, alaturi de ei relatia va progresa cu mare usurinta. Cat despre persoanele care sunt deja intr-o relatie stabila, se aud clopote de nunta sau cel putin de fericire durabila.

Fecioara


Fecioarele debordeaza de pasiune si de energie in 2012, iar asta le va aduce multi pretendenti, dar si multe incurcaturi amoroase. Confuzia e un risc previzibil avand in vedere cate alegeri va trebui sa faci. Stelele iti rezerva multe rasturnari de situatie asa viata ta amoroasa va fi distractiva si aventuroasa, ca niciodata. Vor fi momente de cumpana – cel mai bine ar fi sa alegi intelept si nu sa te arunci intr-o relatie pentru care nu esti potrivita. Salveaza ceea ce ar putea fi o relatie de lunga durata si tine cont de faptul ca ezitarile tale nu ajuta defel in detensionarea atmosferei din cuplu. Vei intelege cat de complexa poate fi dragostea in 2012. In a doua jumatate a anului vei fi mai optimista in dragoste si asta te va ajuta sa iti gasesti Printul. Ai grija ca acest optimism sa nu se transforme intr-o atitudine extrem de posesiva – chiar si printii o rup la fuga cateodata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc