Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei in 2012

Horoscopul dragostei 2012: Nerabdarea ne face sa aruncam o privire curioasa previziunilor in dragoste pentru 2012. Daca norocul nu va fi de partea ta, ai timp sa te pregatesti sentimental si sa eviti capcanele amoroase. Relatii, aventuri, pasiuni, dragoste la prima vedere si casatorie - pe tine ce te asteapta?

Sagetator


Toate merg bine in dragoste pentru Sagetatori in 2012. S-ar putea sa starnesti o iubire la prima vedere, dar nu e sigur ca ii vei intoarce sentimentele acelei persoane. Lectia de anul acesta este ca dragostea are nevoie de timp ca sa creasca, sa se dezvolte: acorda-i timp si atentie partenerului tau pentru a-l cunoaste mai bine si pentru a intelege sentimentul frumos care se infiripa. Un obstacol major in calea iubirii ar putea fi munca solicitanta, dar nu trebuie sa renunti prea usor. Spre jumatatea anului, lucrurile vor merge oricum mai bine. Lasa-te purtata de val, Cupidon va avea grija de tine. Iar daca apare o cerere in casatorie, nu te panica, e de bun augur.

horoscopul dragostei in 2012 Capricorn


Pentru ca tanjesc mereu dupa securitate, Capricornii isi fac mereu griji pentru relatiile lor amoroase. In 2012, vei avea si motiv sa fii ingrijorata: dragostea ti se va parea mai complicata si mai derutanta ca niciodata din cauza unor momente furtunoase sau, dimpotriva, distractive. Totusi esti hotarata ca anul acesta sa ai o relatie reusita – compatibili cu tine vor fi nativii in Fecioara si in Taur, le pretinzi seriozitate si devotament. Iar pentru ca esti de moda veche, iti va fi foarte usor sa te intelegi cu familia iubitului tau. In plus, hotararea ta de a face ca lucrurile sa mearga bine va fi vizibila in straduintele tale de a-ti impresiona perechea. Ai grija ca accesele de timiditate nu au disparut ca prin minune, iar daca te vei retrage in carapace risti sa strici totul. Marturiseste-ti sentimentele, lunile cele mai fericite vor fi iunie si iulie.

Varsator


Pentru Varsatori 2012 nu va fi cel mai bun an cand vine vorba de familie si de relatii. Exista sansa sa te reintalnesti cu un fost iubit si sa va dati seama ca exista anumite sentimente neconsumate. Ar fi mai bine sa iti rezolvi toate problemele cu fostul, dar si cu actualul. Ti se va cere maturitate si demnitate pentru a trata aceste lucruri cum trebuie. O vacanta romantica va vindeca toate ranile si va va aduce din nou impreuna si aproape. Atentie la predispozitia spre auto-sabotare: nu-ti pune singura bete in roate. Te vei intelege bine cu Berbecii si Racii, in special pentru ca aveti aceeasi viziune asupra relatiei care se infiripa intre voi. Fa-ti din dragoste o prioritate anul acesta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc