Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei in 2012

Horoscopul dragostei 2012: Nerabdarea ne face sa aruncam o privire curioasa previziunilor in dragoste pentru 2012. Daca norocul nu va fi de partea ta, ai timp sa te pregatesti sentimental si sa eviti capcanele amoroase. Relatii, aventuri, pasiuni, dragoste la prima vedere si casatorie - pe tine ce te asteapta?

horoscopul iubirii 2012 Balanta


Pe Balante farmecul personal le va ajuta in dragoste mai mult ca niciodata in anul 2012. Dar faptul ca oamenii din jur se indragostesc de tine unul dupa altul nu e neaparat de bine. Va fi agitatie, va fi confuzie – per total un an tumultos. In buna masura, esti responsabila: te-ai obisnuit sa cedezi, sa faci compromisuri dezavantajoase pentru partenerul tau. Vei cheltui multi bani facandu-i cadouri si vacante surpriza. Iar cand vor fi probleme la orizont, tu vei fi prima care va propune solutii pentru rezolvarea lor. Ar trebui sa folosesti acest spirit de initiativa pentru a dobandi mai multa libertate personala si mai multa incredere in sine. Intalniri, o perioada de curtare si, cine stie, poate clopote de nunta la sfarsitul lui 2012: detaseaza-te, urmeaza un an interesant.

Scorpion


Scorpionii au chef de dragoste in 2012, dar asta s-ar putea sa le aduca mai multa suferinta decat fericire. Pentru ca iti doresti atat de mult o relatie, s-ar putea sa ii compromiti orice sansa de reusita din cauza comportamentului excesiv de posesiv. Vor fi multe neintelegeri si certuri, unele dintre ele definitive. Pentru ca nu uiti si nu ierti, vei inrautati relatiile care oricum mergeau prost. Va trebui sa lupti impotriva firii tale si sa fii intelegatoare si dispusa la compromisuri, orice pentru a detensiona atmosfera. Important este sa intelegi ca in dragostec onteaza mai mult sa daruiesti decat sa primesti. Un fost iubit ar putea sa revina in viata ta si sa produca multa confuzie. Insa pentru nativele in Scorpion casatorite urmeaza inca un an de fericire conjugala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc