Setari Cookie-uri

Astrologie: Ascendentul zodiacal, calcul si semnificatie

Ascendentul zodiacal are o influenta deosebita asupra personalitatii nativilor. De multe ori este mai important decat zodia guvernanta, deoarece confera trasaturi distincte si subliniaza anumite calitati sau defecte.

Ascendentul zodiacal are o influenta deosebita asupra personalitatii nativilor. De multe ori este mai important decat zodia guvernanta, deoarece confera trasaturi distincte si subliniaza anumite calitati sau defecte.

Ascendentul se calculeaza in functie de data si ora nasterii. Afla aici care este ascendentul tau din horoscop si descopera cum iti influenteaza personalitatea:

Ascendent in Berbec

Nativii cu ascendent in Berbec sunt nerabdatori, energici si directi. Lupta cu indarjire pentru a-si atinge scopul, concurenta reprezentand un factor puternic de stimulare. Toleranta nu este tocmai punctul lor forte si isi doresc intotdeauna sa preia controlul. Isi doresc sa se afirme, sa primeasca laudele si admiratia tuturor. Nu de putine ori reactioneaza impulsiv si apoi raman cu pareri de rau. Chiar daca regreta, foarte rar admit ca au gresit.

Sunt hotarati si stiu exact ce isi doresc de la viata. Nu le place sa dea socoteala nimanui si pot deveni agresivi daca sunt provocati. Nativii cu ascendent in Berbec adora sa sfideze regulile, asadar confruntarile se regasesc printre activitatile preferate.

Citește și:

Ascendent in Taur

Nativii cu ascendent in Taur iubesc arta si frumosul. Sunt persoane emotive si sensibile foarte usor de impresionat. Nu ies in evidenta printr-un comportament zgomotos, dimpotriva sunt linistiti si nu le plac discuiile in contradictoriu. Nu-si doresc sa fie in centrul atentiei; totusi, daca sunt provocati pot izbucni pe neasteptate. Nativilor nu le place sa fie comparati si daca simt ca sunt nedreptatiti, nu vor ezita sa isi reprime nemultumirile.

In dragoste sunt devotati dar pretentiosi. Pe langa devotament si stabilitate, au nevoie de un confort sporit. Nu vor aprecia alaturi un partener delasator si dezordonat.

Ascendent in Gemeni

Nativii cu ascendent in Gemeni iubesc schimbarile si le place sa-si traiasca viata intr-un ritm alert. Sunt foarte curiosi, vorbareti si sunt permanent inconjurati de prieteni. Le place sa descopere cat mai multe amanunte despre cei din jurul lor si prind din zbor fiecare zvon. Au o atentie distributiva si sunt primii care afla noutatile zilei. Se imbraca bine, sunt mereu in trend deoarece aspectul exterior este foarte important pentru nativi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc