Setari Cookie-uri

Astrologie: Ascendentul zodiacal, calcul si semnificatie

Ascendentul zodiacal are o influenta deosebita asupra personalitatii nativilor. De multe ori este mai important decat zodia guvernanta, deoarece confera trasaturi distincte si subliniaza anumite calitati sau defecte.

zodiac

Ascendent in Balanta

Nativii cu ascendent in Balanta sunt idealisti si visatori. Se entuziasmeaza foarte usor si isi petrec mare parte din timp facand planuri despre viata. Deseori se lasa purtati de melancolie, de aceea au nevoie de sprijinul prietenilor care trebuie sa-i readuca la realitate. Balantele cauta permanet echilibrul si mereu isi doresc mai mult decat au primit.

In dragoste sunt greu de multumit si tind sa faca mereu comparatii cu trecutul. Sunt pasionali, nu agreeaza minciunile si isi doresc stabilitate. Le place sa flirteze dar nu cedeaza usor in fata tentatiilor.

Ascendent in Scorpion

Nativii cu ascendent in Scorpion au o personalitate complexa, greu de inteles. Sunt misteriosi, introvertiti si nu le place sa vorbeasca foarte mult despre propria persoana. Desi sunt sociabili, nu vor dezvalui niciodata mai mult decat isi doresc. Intotdeauna stiu sa-si ajute prietenii la nevoie si totodata, se transforma in dusmani de temut daca sunt provocati.

Intr-o relatie ofera totul dar asteapta acelasi lucru de la partenerul de viata. Au foarte multa energie in plan sexual si dau dovada de o imaginatie extrem de bogata in pat.

Citește și:

Ascendent in Sagetator

Nativii cu ascenedent in Sagetator sunt energici, extrem de increzatori in propriile forte. Au o personalitate puternica si o gandire corecta. Nu le place sa se abata de la reguli si militeaza intotdeauna pentru adevar. Parerea celor din jur are o importanta foarte mare pentru ei si le poate influenta cu usurinta deciziile.

In plan sentimental se implica in relatii profunde si stabile. Sunt seosebit de pasionali si sensibili, fiind permanent la dispozitia partenerului de viata.

Ascendent in Capricorn

Nativii cu ascendent in Capricorn nu exceleaza la capitolul comunicare dar ofera un bun exemplu in privinta loialitatii. Isi respecta intotdeauna cuvantul dat si sunt foarte cumpatati. Se gandesc bine inainte sa ia o decizie, dand dovada de interes si perseverenta in plan profesional. Din cauza stresului pot deveni irascibili si egoisti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc