Setari Cookie-uri

Astrologie: Ascendentul zodiacal, calcul si semnificatie

Ascendentul zodiacal are o influenta deosebita asupra personalitatii nativilor. De multe ori este mai important decat zodia guvernanta, deoarece confera trasaturi distincte si subliniaza anumite calitati sau defecte.

In plan sentimental sunt retinuti si nu le place sa faca primul pas. Isi ascund sentimentele si actioneaza doar daca sunt siguri de reusita. Sunt pasionali, devotati partenerului pe care il rasfata cu nenumarate atentii.

horoscop european ascendent Ascendent in Varsator

Nativii cu ascendent in Varsator iubesc independenta si nonconformismul. Le place sa-si traiasca viata dupa propriile reguli, fara sa dea socoteala nimanui. Dezvolta o relatie armonioasa cu ceilalti, dar intotdeaun isi pastreaza ascunsa o latura a personalitatii. Au foarte multi prieteni si sunt intotdeauna pregatiti sa ajute la nevoie. Isi cunosc foarte bine calitatile dar si defectele, de aceea sunt primii care isi recunosc greselile.

In dragoste sunt pasionali si entuziasti, capabili sa ofere clipe de neuitat partenerului de viata. Totusi, pun libertatea mai presus de orice, asadar nu vor lega relatii de durata cu persoane posesive.

Citește și:

Ascendent in Pesti

Nativii cu ascendent in Pesti au un temperament sensibil si sunt extrem de vulnerabili in fata celorlalti. Deseori acorda prea multa incredere necunoscutilor si sunt dezamagiti cu usurinta. Au o memorie foarte buna si chiar daca par coplesiti de neprevazut, stiu sa isi apere cu tenacitate interesele. Orice critica le provoaca suferinta, de aceea evita confruntarile directe si conflictele.

In dragoste se daruiesc total partenerului de viata. Se indragostesc usor si in general sunt suspusi, gata sa faca orice pentru a-si multumi jumatatea.

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc