Setari Cookie-uri

Astrologie: Ascendentul zodiacal, calcul si semnificatie

Ascendentul zodiacal are o influenta deosebita asupra personalitatii nativilor. De multe ori este mai important decat zodia guvernanta, deoarece confera trasaturi distincte si subliniaza anumite calitati sau defecte.

In dragoste au nevoie de libertate si nu agreeaza partenerii posesivi. Nu se simt vinovati daca o conversatie se transforma intr-un flirt obraznic; in opinia lor se cheama comunicare.

Horoscopul asecendentului
Ascendent in Rac

Nativii cu ascendent in Rac sunt usor de recunoascut datorita temperamentului cald. Sunt sensibili, introvertiti si pun mare accent pe siguranta. Desi par timizi la prima vedere, sunt foarte curajosi, capabili sa lupte intens pentru a-si apara privilegiile. Ambitia ii determina sa munceasca mult pentru a se afirma in plan profesional. Totusi, au de pierdut in fata persoanelor impulsive care se descurca mai bine in situatiile limita.

In cuplu tind sa devina exagerat de protectori cu persoana iubita. Sunt pasionali, sinceri si se dedica total familiei. Au o imaginatie bogata in pat care ii ajuta sa-si condimenteze viata sexuala.

Citește și:

Ascendent in Leu

Nativii cu ascendent in Leu sunt persoane calcuate foarte atente la parerea celor din jur. Cauta intotdeauna sa faca o buna impresie si situeaza pe primul plan realizarile profesionale. Isi doresc un statut social cat mai inalt, doerece sunt dependenti de laude si complimente. Niciodata nu-si vor recunoaste greselie datorita orgoliului exagerat care le domina personalitatea.

In dragoste au foare multe asteptari de la partenerul lor de viata, desi nu sunt dispusi sa ofere mai mult decat primesc. Sunt impartiali si extrem de posesivi.

Ascendent in Fecioara

Nativii cu ascendentul in Fecioara sunt greu de multumit si se remarca usor gratie simtului critic exagerat. Permanent au nevoie de confirmari si date exacte. Sunt perfectionisti, buni mediatori, de aceea pot excela in domeniul afacerilor. Isi negociaza tacticos tot ceea ce li se cuvine si indiferent de obstacole nu renunta pana nu-si ating scopul.

In dragoste sunt foarte exigenti si isi aleg cu mare atentie partenerul. Se pot implica in numeroase aventuri pasagere inainte sa se angajeze intr-o relatie serioasa. Prima intalnire este extrem de importanta, deoarece prima impresie este decisiva.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc