Setari Cookie-uri

Horoscop: Pozitia sexuala potrivita fiecarei zodii

Afla ce pozitie sexuala prefera si cum se manifesta partenerul tau in dormitor in functie de perioada in care s-a nascut.

Afla ce pozitie sexuala prefera si cum se manifesta partenerul tau in dormitor in functie de perioada in care s-a nascut.

Berbec


Persoanelor nascute in Berbec le place sa fie la conducere tot timpul. Firi posesive si ambitioase, nativii din aceasta zodie adora sa domine in pat si sa ofere placere. Ei considera sexul o adevarata aventura. Vor sa experimenteze si sa incerce lucruri noi, ciudate, nemaintalnite.

Pozitia potrivita pentru un Berbec este scaunelul rasturnat: barbatul sta deasupra femeii in timp ce aceasta isi tine picioarele in jurul gatului lui. Astfel penetrarea este mult mai profunda iar partenerii se pot privi in ochi in tot acest timp.

Tips: daca femeia este Berbec, pozitia perfecta pentru aceasta este ea deasupra, pozitie denumita si Andromaca.

Taur

Taurii sunt firi sensibile, incapatanate si foarte directe. Romantici din fire, nu prea le place sa experimenteze ci, din contra, se simt atrasi de rutina, de confortul propriului pat. Pentru ei sexul reprezinta un act de iubire pasionala, fara prea multe accesorii.

Citește și:

Pozitia potrivita pentru nativul din Taur este cea a misionarului (clasica pozitie pentru sex) sau lingurita (femeia sta culcata pe o parte si isi indoaie genunchii in fata, in timp ce barbatul, aflandu-se in spatele ei, isi apropie corpul de cel al partenerei, penetrand-o din spate).

Gemeni

Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt firi prietenoase si deschise la nou. In pat le place sa incerce lucruri noi si sa se bucure de momente unice de fiecare data. Se simt atrase de pericol, de primejdie, asa ca este posibil ca fanteziile sexuale in locuri publice sa fie puse in practica.

Pozitia potrivita pentru Gemeni este Fluturele deoarece, pe langa o penetrare profunda, excitatia are un nivel crescut pentru barbat datorita faptului ca are o “priveliste” perfecta. Femeia sta intinsa pe spate, cu picioarele desfacute, in timp ce barbatul ingenuncheaza in fata ei, pozitionandu-si corpul intre picioarele sale.

Citește și:

Rac

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc