Setari Cookie-uri

Horoscop: Pozitia sexuala potrivita fiecarei zodii

Afla ce pozitie sexuala prefera si cum se manifesta partenerul tau in dormitor in functie de perioada in care s-a nascut.

Persoanele din zodia Racului vor ca de fiecare data partidele de sex sa fie perfecte. Sunt firi fidele si le place sa isi satisfaca partenerii si sa le ofere placeri nebanuite. Acestea sunt adeptele partidelor lungi, cu un preludiu ca la carte si gesturi pline de iubire.

Pozitia potrivita pentru Rac este corp la corp deoarce este foarte intima si le permite partenerilor nu doar sa se priveasca in ochi, ci si sa se sarute sau sa se mangaie reciproc. Barbatul sta asezat in fund, cu picioarele usor departate. Femeia se aseaza in bratele lui, cu fata spre el si cat mai aproape de corpul partenerului, tinandu-si picioarele sub ea.

Leu

Nativii din Leu sunt foarte pasionali in timpul actului sexual, facand tot ce le sta in puteri pentru a isi satisface partenerul si a obtine placere. Le plac provocarile si de aceea incearca lucruri noi de fiecare data, punand in practica pana si cele mai ciudate fantezii.

Citește și:

Pozitia potrivita pentru Leu este 69 (acesta fiind maestru in sexul oral) si arcul: femeia sta intinsa pe spate, cu o perna sub cap. Barbatul se apropie de ea, se pozitioneaza in genunchi si ii aseaza picioarele pe pieptul sau.

Fecioara

Nativii din Fecioara sunt destul de lenesi in timpul actului sexual, preferand mai degraba sa stea si sa fie satisfacuti. In momentele in care chiar simt nevoia sa isi rasfete perechea, acestia fac tot posibilul sa le ofere o partida plina de romantism si picanterii.

Pozitia potrivita pentru cei nascuti sub zodia Fecioarei este doggy style in ceea ce priveste femeia si femeia deasupra in cazul barbatilor.

Balanta

Pentru Balante sexul reprezinta un mod de a se experimenta. Cei nascuti in aceasta zodie sunt firi deschise la nou, carora le place sa isi puna mintea la contributie atunci cand vine vorba despre sex. Dornici sa satisfaca orice fantezie ascunsa, Balantele sunt dispuse sa faca orice pentru a isi multumi partenerul in pat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc