Setari Cookie-uri

Horoscop: Pozitia sexuala potrivita fiecarei zodii

Afla ce pozitie sexuala prefera si cum se manifesta partenerul tau in dormitor in functie de perioada in care s-a nascut.

Pozitia potrivita acestei zodii este pozitia misionarului rasturnat: femeia sta culcata pe o parte si isi indoaie genunchii ridicand un picior. Barbatul ingenuncheaza in fata ei si se sprijina in maini.

Scorpion

Scorpionilor le este teama de rutina asa ca fac orice pentru a nu se plictisi in pat. In ceea ce priveste sexul, apetitul acestora este urias. Le place sa incerce de fiecare data lucruri diferite, fiind la curent cu toate noutatile in materie de erotism.

Pozitia potrivita Scorpionului este copacul, fiind foarte stimulanta pentru ambii parteneri. Barbatul sta in picioare, iar femeia in bratele acestuia in timpul actului sexual, tinandu-si picioarele incolacite in jurul bazinului sau si mainile dupa gatul acestuia. Pentru un plus de confort, partenerul isi poate sprijini iubita de un perete.

Sagetator

Sagetatorii sunt firi romantice si pasionale, carora le place sa fie libere si sa experimenteze fara teama. Ei savureaza fiecare moment intim si fac tot posibilul sa isi multumeasca partenerii pe plan sexual, incercand sa fie cat mai spontani in alegerea momentelor.

Citește și:

Pozitia potrivita pentru Sagetator este curtezana: barbatul sta intins pe pat, femeia asezandu-se deasupra lui, cu fundul in zona bazinului barbatului. Ea isi indoaie genunchii usor si se sprijina in coate.

Capricorn

Pentru Capricorn sexul este un mod de a demonstra ca poate si ca are totul sub control. De aceea simte nevoia ca fiecare partida sa fie analizata pas cu pas si nu ii plac momentele in care este luat prin surprindere. El vrea sa aiba parte de partide liniste, in confortul propriului dormitory, iar pozitiile trebuie sa fie cat mai usoare si sa nu necesita prea mult efort.

Pozitia potrivita acestei zodii este cea a misionarului, moment in care partenerii se pot privi in ochi sau doggy style.

Varsator

Firi deschise si linistite, sub aceasta masca a Varsatorilor, se ascund adevarati experti in arta sexului. Persoanele nascute sub semnul acestei zodii se simt atrase de nou, vor sa experimenteze si sa incerce de fiecare data lucruri incitante. Pentru ei preludiul este arma secreta, facand din acesta un adevarat ritual de erotism.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc