Setari Cookie-uri

Horoscop: Pozitia sexuala potrivita fiecarei zodii

Afla ce pozitie sexuala prefera si cum se manifesta partenerul tau in dormitor in functie de perioada in care s-a nascut.

Pozitia potrivita Varsatorului este cea a lenesului, ambii parteneri avand libertate de miscare: barbatul sta intins pe spate in timp ce femeia se aseaza deasupra lui in pozitia ghemuit (cu fundul in zona bazinului barbatului), cu spatele la el, sprijinindu-se pe talpi.

Pesti

Nativii din Pesti sunt firi romantice, care au nevoie de intimitate in timpul actului sexual. Pentru ei fiecare partida reprezinta un mod unic de a dovedi iubirea si afectiunea pe care i-o poarta perechii sale. Le place foarte mult sa aiba contact vizual cu partenera si sarutarile pe intregul corp.

Pozitia potrivita acestei zodii este lingurita deoarece, chiar daca nu se pot privi in ochi, cei doi stau imbratisati si se pot mangaia in voie: ambii parteneri stau intinsi pe o parte (barbatul in spatele femeii, tinand-o in brate pe aceasta), cu picioarele indoite.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc