Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii noiembrie

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna noiembrie. Citeste in continuare pentru a descoperi care vor fi zilele norocoase din aceasta luna, cum vei sta cu banii sau cum va fi viata ta amoroasa:

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna noiembrie. Citeste in continuare pentru a descoperi care vor fi zilele norocoase din aceasta luna, cum vei sta cu banii sau cum va fi viata ta amoroasa:

Horoscopul lunii noiembrie


Berbec


Pentru Berbec, noiembrie se anunta a fi o perioada in care vei incerca sa supravietuiesti si sa te autodepasesti pe plan profesional. In primele doua saptamani ale lunii vei face tot posibilul pentru a iti multumi sefii, lucrand chiar si ore suplimentare.

Factorul sentimental va juca un rol foarte important. Este posibil ca sageata lui Cupidon sa te nimereasca. Vei avea de luat decizii foarte importante in ceea ce priveste relatia cu partenerul. Comunicarea este cheia daca doresti ca aceasta relatie sa functioneze.

Zile norocoase: 2, 10 si 25 noiembrie.

Taur


Pentru Taur se anunta o luna plina de dragoste si pasiune. In primele doua saptamani te vei dedica in intregime partenerului deoarece te simti vinovata pentru ca l-ai cam neglijat in ultima vreme. Pe 11 noiembrie Marte, planeta dragostei, va intra in casa cuplului, unde va ramane pana in luna iulie a urmatorului an. Asa ca, pregateste-te de actiune: daca esti singura exista mari sanse sa iti gasesti sufletul pereche.

In ceea ce priveste cariera, Mercur si Venus te vor ajuta sa iti gasesti ideile si iti pot aduce venituri suplimentare sau contracte noi. Vei gasi suport in persoane necunoscute si noi oportunitati in afaceri.

Zile norocoase: 5, 15 si 23.

Gemeni


Pentru nativul din Gemeni, noiembrie va fi o luna a socializarii si a prietenei. Vei avea parte de activitati ciudate, dar interesante, vei cunoaste oameni noi si iti vei face noi prieteni. Daca esti intr-o relatie, vei da dovada de foarte multa afectiune, vei fi mult mai atenta cu partenerul si ii vei dedica tot mai mult timp acestuia.

Daca esti singura, jumatatea lui noiembrie este perioada perfecta pentru a iesi la agatat. Vei fi atrasa de flirt si vei fi mai seducatoare ca niciodata.

Pe plan profesional, vei lucra foarte mult in echipa si vei fi una dintre cele mai muncitoare angajate. Este posibil sa obtii cateva colaborari sau sa vii cu idei surprinzatoare, care te vor pune intr-o lumina foarte buna in fata sefilor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc