Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii noiembrie

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna noiembrie. Citeste in continuare pentru a descoperi care vor fi zilele norocoase din aceasta luna, cum vei sta cu banii sau cum va fi viata ta amoroasa:


Zile norocoase
: 3, 8, 26.

Varsator


Noiembrie va fi o luna perfecta din toate punctele de vedere. Pe plan sentimental vei avea parte numai de bucurii. Totul va fi armonios, nu vor exista certuri sau conflicte cu partenerul. Daca nu esti in nicio relatie, nu dispera: jumatatea lunii ar fi perioada perfecta in care poti iesi la vanatoare. Este posibil sa gasesti pe cineva in grupul de prieteni.

In ceea ce priveste cariera, in luna noiembrie vei avea parte de foarte multe lucruri frumoase: promovari, idei foarte bune, vei primi suport din toate partile, iar intregul colectiv de la locul de munca te va vedea precum o persoana foarte carismatica, muncitoare si prietenoasa.

Zile norocoase: 14, 20, 26.

Pesti


Venus, planeta dragostei, si Mercur, planeta care va guverna casa cuplurilor, te vor schimba complet pe plan sentimental: vei fi mult mai romantica si mai pasionala in ceea ce priveste relatia cu partenerul. Vei avea parte de activitati foarte interesante realizate in cuplu, iar viata sexuala va fi extrem de activa.

In ceea ce priveste partea profesionala, te vei concentra foarte mult pe cariera, incercand sa impresionezi prin ideile si munca pe care o depui. Vei socializa foarte mult, vei coopera si vei face o impresie foarte buna celor aflati la conducere. Exista posibilitatea unor colaborari infloritoare pe o perioada de timp destul de lunga.

Zile norocoase
: 14, 24 si 28.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc