Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii noiembrie

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna noiembrie. Citeste in continuare pentru a descoperi care vor fi zilele norocoase din aceasta luna, cum vei sta cu banii sau cum va fi viata ta amoroasa:

Uranus, planeta impredictibilitatii, va intra in casa cuplului, asa ca pregateste-te de mici surprize. Este posibil ca totul sa ia o intorsatura ciudata si neasteptata. Pe plan profesional vor exista cateva dificultati si probleme. Din fericire pentru tine, acestea nu iti vor afecta cu nimic starea financiara.

Zile norocoase: 6, 17, 21.

Scorpion


Pentru nativul din Scorpion, noiembrie va fi o luna foarte activa din toate punctele de vedere. Comunicarea cu partenerul va fi foarte buna si exista posibilitatea unor planuri de viitor. Daca esti singura, treci la atac. Aceasta este perioada perfecta sa intalnesti pe cineva si sa te atasezi de persoana respectiva.

In ceea ce priveste cariera, noiembrie va fi luna succesului si a sanselor profesionale. Vei gasi foarte multe persoane eficiente care vor dori sa colaboreze cu tine si va fi o usoara crestere in ceea ce priveste salariul.

Zile norocoase: 7, 19, 23.

Sagetator


In luna noiembrie, Mercur, cea care este responsabila cu casa cuplurilor, va fi aproape de Venus, cunoscuta pentru partea seductiei si pasiunii. De aceea, noiembrie poate fi considerata una dintre cele mai frumoase luni ale anului pe plan sentimental. Asa ca incearca sa profiti la maxim de aceasta perioada. Esti deschisa la nou, insa nu esti dispusa inca sa ai o relatie de lunga durata, ci mici aventuri in care sa te bucuri si sa te distrezi.

Pe 11 noiembrie Marte va intra in casa carierei, asa ca urmatoarele opt luni vor reprezenta o perioada in care vei investi foarte mult pe plan profesional, vei deveni o persoana mult mai competitiva si vei avea parte de numeroase avantaje banesti.

Zile norocoase: 23, 27, 30.

Capricorn


Jupiter va fi in casa dragostei pana in august 2012, anuntandu-se astfel cateva luni cu adevarat fierbinti. Din pacate, in noiembrie vei avea parte de o perioada linistita din punct de vedere sentimental, fara prea multe intamplari. Catre sfarsitul lunii, lucrurile incep sa ia o intorsatura ciudata, totul devenind mult mai intens si pasional.

Pe plan profesional, vor exista cateva probleme cu concentrarea si munca in echipa. Vei reusi sa rezolvi doar cateva dintre ele si vei primi ajutor de la persoane la care nici nu te asteptai. Profita de situatie si gandeste-te ca poate este timpul sa faci o schimbare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc