Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii noiembrie

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna noiembrie. Citeste in continuare pentru a descoperi care vor fi zilele norocoase din aceasta luna, cum vei sta cu banii sau cum va fi viata ta amoroasa:

Zile norocoase: 7, 22 si 24.

Rac


Cu Soarele in casa dragostei, nativul zodiei Rac se va concentra intens asupra relatiei. Vor exista cateva oportunitati in care vei putea intalni o persoana atractiva si prezentabila. Energia sexuala se va mentine pana catre sfarsitul lunii decembrie.

Chiar daca in noiembrie vei fi cu gandul departe, visand la suflete pereche si iubiri interzise, va veni o perioada in care va trebui sa te concentrezi si pe plan profesional. Daca vei acorda putin timp serviciului, este posibil sa iti impresionezi seful si sa primesti o promovare.

Zile norocoase: 4, 12, 21.

Leu


Pentru nativul din Leu, noiembrie va fi cea mai buna luna a anului 2011 deoarece vei avea parte de bucurii din toate partile. Pe plan sentimental, nu este timpul pentru o relatie de lunga durata. Ar fi mai bine daca te-ai axa doar pe distractie si nu pe intalnirea sufletului pereche. Motto-ul lunii ar fi “Traieste clipa”, asa ca incearca sa profiti la maxim de aceasta perioada plina de sexualitate si farmec.

In ceea ce priveste cariera, planetele Marte, Jupiter si Pluto vor fi in casele profesionale (bani, cariera si responsabilitatile zilnice). Astfel te vei transforma intr-o persoana motivata si vei ajunge sa te refugiezi in munca.

Zile norocoase: 11, 25 si 28.

Fecioara


Pe data de 11 noiembrie 2011 Marte va intra in semnul Fecioarei si va sta acolo pana in iulie 2012. Marte are numeroase caracteristici: dragoste, pasiune, romantism, sexualitate si te va incuraja sa profiti la maxim de aceasta perioada in care norocul este de partea ta.

Totul se va schimba, vei vedea viata cu alti ochi si vei fi mult mai vesela, mai optimista, dispusa sa faci lucruri pe care pana acum nu le-ai fi facut. Pe plan sentimental nu va trebui sa faci prea multe deoarece senzualitatea ta ii va innebuni pe barbati. In ceea ce priveste viata profesionala, Soarele te va stimula, determinandu-te sa comunici mai bine si sa vii cu idei noi.

Zile norocoase: 13, 22 si 25.

Balanta


In luna noiembrie Marte va intra in casa a 12 a, o casa intunecata caracterizata prin singuratate, temeri personale, marginalizare si izolare. Exista insa posibilitatea sa ai o relatie frumoasa dar de scurta durata. Incearca sa nu te atasezi foarte mult de persoanele cu care intri in contact deoarece totul este trecator in aceasta perioada.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc