Setari Cookie-uri

Numerologie: Care este calea ta in viata?

Calea in viata poate fi descoperita cu ajutorul unei stiinte numita numerologie. Aceasta face referire la suma numerelor zilei tale de nastere. Numarul rezultat reprezinta cine esti la nastere, dar si trasaturile native pe care le vei purta cu tine intreaga viata.

Calea in viata desemnata de cifra destinului 2


Daca te-ai nascut sub semnul cifrei 2 inseamna ca esti o persoana puternica, matura in gandire si independenta. Punctele tale forte provin din abilitatea ta de a asculta si de a fi alaturi de cei din jurul tau. Esti o prietena de incredere, care ofera cele mai bune sfaturi si ii sprijina pe cei care au nevoie in momentele dificile.

Esti o fire extrem de echilibrata si corecta. Urasti minciuna, intrigile si barfa. Modul tau de a rezolva conflictele te transforma intr-un adevarat mediator, un maestru al compromisului. Optimista in gandire, incerci sa iti asumi raspunderea de fiecare data si sa iei deciziile importante bazandu-te pe intuitia ta.

Ca elemente negative, cifra 2 iti poate aduce numeroase schimbari de caracter, trecand cu usurinta de la calm la nervozitate si furie. Incearca sa faci distinctia dintre fantezie si realitate si sa te simti implinita cu realizarile si progresele pe care le-ai realizat pana acum.

Calea in viata desemnata de cifra 3

Calea in viata desemnata de cifra destinului 3



Daca te-ai nascut sub semnul cifrei 3 inseamna ca ai un mare talent in creativitate si auto exprimare. Foarte multe personalitati precum scriitori, poeti sau actori sunt nascuti sub numarul destinului 3. Esti o fire destul de spirituala, care traieste intr-o lume a sa, insa doreste sa devina cunoascuta, sa savureze sentimentul de mandrie cand se afla in lumina reflectoarelor.

Dai dovada de optimism chiar si in cele mai dificile momente ale vietii, trecand peste toate problemele cu zambetul pe buze. Creativitatea si inteligenta ta pot si considerate calea catre o viata luxoasa si plina de confort, exact asa cum iti doresti, insa fara a uita de concentrare si disciplina.


In viata de zi cu zi esti o persoana destul de emotionala si de vulnerabila. Pui intotdeauna pe primul loc sentimentele, si abia apoi gandesti cu mintea. In momentul in care te simti ranita, te retragi in lumea ta, cazand in tacere si cinism. Te transformi intr-o persoana destul de capricioasa si ajungi sa faci remarci sarcastice, care pot fi destul de dureroase pentru cei din jurul tau.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc