Setari Cookie-uri

Numerologie: Care este calea ta in viata?

Calea in viata poate fi descoperita cu ajutorul unei stiinte numita numerologie. Aceasta face referire la suma numerelor zilei tale de nastere. Numarul rezultat reprezinta cine esti la nastere, dar si trasaturile native pe care le vei purta cu tine intreaga viata.

Esti o persoana foarte sincera, inteligenta si intelegatoare. Iti place sa ai parte de singuratate pentru a te bucura de putin timp alaturi de tine, sa te intelegi, sa iti gasesti calea in viata si sa aranjezi piesele puzzle-ului intelectual. Esti o fire destul de singuratica, o persoana care locuieste cu ea insasi, cu propriile idei si convingeri.

Calea in viata desemnata de cifra destinului 7

Te bazezi foarte mult pe experienta si pe intuitia ta si nu iti place sa accepti sfaturi de la cineva. De cele mai multe ori, banuielile tale se dovedesc a fi foarte precise si de aceea ai incredere in tine, stiind ca tu esti singura care poate intelege ce se intampla si cum te poti ghida pentru a rezolva problemele care iti apar in cale.

Calea in viata desemnata de cifra 8



Daca te-ai nascut sub semnul cifrei 8, calea in viata semnifica faptul ca esti o persoana directa, buna conducatoare, organizata si puternica. Esti foarte ambitioasa si concentrata pe cariera, incercand din rasputeri sa ai cele mai bune rezultate posibile. Iti place sa te folosesti de ambitiile tale, de capacitatea de concentrare si organizare pentru a putea razbate in viata.

Calea in viata desemnata de cifra destinului 8

Pe scurt, te-ai nascut pentru a fi un adevarat sef. Iti place sa dai ordine, sa fii deasupra tuturor si sa judeci. Stii cum sa iti gestionezi timpul pentru a putea avea parte si de o viata sentimentala. Calea vietii tale nu se rezuma doar la munca si cariera, ai nevoie si de un partener dependent de tine, care sa te asculte, sa te inteleaga, sa fie alaturi cand ai nevoie si sa iti ofere libertatea de care ai nevoie.

In relatii dai dovada de sinceritate, onestitate si statornicie. Ai o mare nevoie de iubire si intelegere din partea partenerului, insa trebuie sa stii sa iti faci timp in agenda incarcata si pentru iubire. Incearca sa vezi relatiile precum un proiect important in viata ta, care te va implini si iti va oferi satisfactie pe toate planurile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc