Setari Cookie-uri

Numerologie: Care este calea ta in viata?

Calea in viata poate fi descoperita cu ajutorul unei stiinte numita numerologie. Aceasta face referire la suma numerelor zilei tale de nastere. Numarul rezultat reprezinta cine esti la nastere, dar si trasaturile native pe care le vei purta cu tine intreaga viata.

Calea in viata desemnata de cifra destinului 3

Calea in viata desemnata de cifra 4


Daca te-ai nascut sub semnul cifrei 4, inseamna ca viata ta este una extrem de planificata, in care totul se intampla cu un scop. Esti o persoana de incredere pentru cei din jurul tau, un membru important in grupul tau de prieteni, care stie sa asculte si sa ofere sfaturi.

Uneori esti interpretata gresit deoarece energia ta poate fi confundata cu incapatanarea. Tu nu esti o fire perseverenta, insa convingerile tale sincere si directe ii pot induce in eroare pe cei din jurul tau. Esti dispusa sa treci peste orice pentru a obtine ceea ce iti doresti de la viata.

Calea in viata desemnata de cifra destinului 4

Uneori esti destul de negativista si incerci sa gasesti siguranta in propriul camin. Dragostea ta pentru munca te va ajuta sa ai o cariera de success. Din cauza stilului tau mult prea dur poti deveni cu usurinta o persoana rigida si blocata in rutina. Incearca sa cultivi flexibilitatea in caracterul tau si invata sa lasi de la tine, sa ierti si sa iubesti.

Calea in viata desemnata de cifra 5



Daca te-ai nascut sub semnul cifrei 5, calea ta in viata sugereaza ca esti o persoana directa, cu atitudine, care incearca sa faca lumea un loc mai bun. Cuvantul cheie pentru calea vietii tale este libertatea. Incerci sa scapi de lanturile necunoscute si nevazute ale vietii, de probleme si de dificultatile pe care le ai.

In exercitarea libertatii, dai dovada de un caracter aventuros si versatil. Dragostea ta pentru libertate se extinde si pentru persoanele din jurul tau, dand dovada de preocupare pentru prietenii tai si pentru familie. Esti o fire sincera, care adora sa guste viata. Iti este destul de dificil sa iti dedici timpul unei singure persoane, insa o data ce iti gasesti sufletul pereche, vei fi extrem de dedicata relatiei si partenerului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc