Setari Cookie-uri

Numerologie: Care este calea ta in viata?

Calea in viata poate fi descoperita cu ajutorul unei stiinte numita numerologie. Aceasta face referire la suma numerelor zilei tale de nastere. Numarul rezultat reprezinta cine esti la nastere, dar si trasaturile native pe care le vei purta cu tine intreaga viata.

Calea in viata desemnata de cifra destinului 5

Uneori poti fi impulsiva, facand lucruri pe care mai tarziu le vei regreta. De aceea este indicat sa analizezi situatiile dificile inainte de a actiona, de a gandi de doua ori inainte de a lua o decizie si de a invata sa asculti inainte de a judeca. Cu toate acestea, disciplina si concentrarea sunt cheia succesului tau in viata. Cum munca si perseverenta sunt la locul lor, cerul este limita pentru o persoana ca tine.

Calea in viata desemnata de cifra 6


Daca te-ai nascut sub semnul cifrei 6, calea ta in viata sugereaza ca esti o persoana sincera, care lupta pentru aflarea adevarului si pentru dreptate. Esti foarte atasata de familie, de prieteni si incerci sa ii protejezi pe toti cei din jurul tau. Viata ta se invarte in jurul caminului si al dragostei tale. Principiile dupa care te ghidezi in viata sunt legate de convingerile adanc inradacinate in mintea ta, care reusesc sa defineasca propriul caracter.

Esti o fire idealista, care trebuie sa se simta utila pentru a fi fericita. Vrei sa ii ajuti pe cei din jurul tau, sa fii prezenta pretutindeni, sa asculti si sa oferi sfaturi. Rolul tau in viata este sa slujesti altora.

Calea in viata desemnata de cifra destinului 6

Pentru tine o relatie perfecta trebuie sa se afle intr-o armonie completa, fara stres, certuri sau nervi. Tu nu functionezi foarte bine in relatiile stresante, inchizandu-te in tine si refuzand sa socializezi. Vrei sa stii ca poti conta pe cineva, sa ai un partener loial in care sa poti avea incredere totala. La fel este valabil si in cazul prietenilor si al familiei.

Calea in viata desemnata de cifra 7



Daca te-ai nascut sub semnul cifrei 7, calea ta in viata se rezuma la cautarea adevarului. Ai un simt clar si convingator, fiind o persoana extrem de spirituala cu un obiectiv fix, si anume investigarea necunoscutului si gasirea raspunsurilor la misterele vietii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc