Setari Cookie-uri

Astrologie: Portalul magic al inceputului de an pentru fiecare zodie

Anul 2012 se anunta a fi un an plin de suspans pentru toate zodiile. Soarele este asezat langa asteroidul Pallas Athena, asa ca in acest an fiecare zodie se va axa mai mult pe transformarea si reinventarea propriei persoane, pe intelegerea nevoilor si fericirea interioara.

Pentru Gemeni inceputul anului 2012 este plin de surprize placute. In aceasta perioada persoanele nascute sub zodia Gemeni vor avea mult succes si noroc in toate activitatile pe care le desfasoara. Relatiile la locul de munca vor fi destul de stranse, existand prietenii chiar si cu sefii dificili. O crestere a veniturilor semnificativa se anunta catre sfarsitul lunii. Este posibil ca orele suplimentare petrecute la birou sa iti influenteze in mod negativ relatia cu partenerul. Este important sa stii sa delimitezi viata profesionala de cea sentimentala pentru a fi fericita pe ambele planuri.

Partenerul perfect pentru aceasta perioada: Scorpion, Berbec, Varsator.

Zile norocoase: 8, 11, 31.

Rac


Astrologie: Anul 2012 pentru zodia Rac

Pentru Rac armonia si intelegerea se vor uni pentru a ii arata ce inseamna cu adevarat o viata de familie. Aceasta perioada a anului 2012 este foarte buna pentru ca persoanele din aceasta zodie sa isi extinda relatiile de prietenie si sa isi faca noi cunostiinte. Bunastarea si mila il vor determina pe Rac sa fie mai bun si mai intelegator cu cei din jurul sau. In dragoste, totul este roz: relatia cu partenerul este tot mai solida si mai serioasa.

Partenerul perfect pentru aceasta perioada: Taur, Balanta, Scorpion.

Zile norocoase: 3, 19, 24.

Leu


Astrologie: Anul 2012 pentru zodia Leu

Pentru Leu anul 2012 se anunta a fi unul plin de surprize neasteptate. Este posibil ca la inceputul anului sa primesti o vesta proasta la locul de munca. Nu te inchide in tine pentru a nu cadea in zona nepasarii, ci din contra, invata sa lupti pentru a depasi situatia. Nu trece cu vederea problemele minore de sanatate deoarece, in timp, acestea se vor intensifica. In relatii totul este normal, insa daca i-ai acorda o mai mare atentie partenerului, pasiunea si scanteile isi vor face din nou loc in viata voastra sentimentala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc