Setari Cookie-uri

Astrologie: Portalul magic al inceputului de an pentru fiecare zodie

Anul 2012 se anunta a fi un an plin de suspans pentru toate zodiile. Soarele este asezat langa asteroidul Pallas Athena, asa ca in acest an fiecare zodie se va axa mai mult pe transformarea si reinventarea propriei persoane, pe intelegerea nevoilor si fericirea interioara.

Partenerul perfect pentru aceasta perioada: Pesti, Sagetator, Berbec.

Zile norocoase: 12, 17, 27.

Fecioara


Astrologie: Anul 2012 pentru zodia Fecioara

Aceasta perioada a anului 2012 ar trebui sa fie o rampa de lansare excelenta in afaceri pentru Fecioara. Incearca sa profiti de ofertele aparute pentru a putea avea o cariera infloritoare intregul an. Se pare ca astrele au asigurat Fecioara pe toate planurile in acest an. Dragostea si romantismul vor fi in crestere. Problemele legate de sanatate vor fi de domeniul trecutului. Incearca sa ai mai mult control asupra deciziilor pe care le iei si sa nu te mai lasi influentata de cei din jurul tau.

Partenerul perfect pentru aceasta perioada: Taur, Scorpion, Varsator.

Zile norocoase: 2, 14, 30.

Balanta


Astrologie: Anul 2012 pentru zodia Balanta

Inceputul anului 2012 nu este o perioada destul de favorabila pentru zodia Balanta. Este posibil sa ai cateva probleme de sanatate, care iti pot perturba linistea sufleteasca. Incearca sa petreci mai mult timp alaturi de familie, prieteni si partener pentru a avea parte de dragoste si intelegere. Catre sfarsitul lunii este posibil ca partenerul de viata sa vina cu o propunere mult asteptata de catre tine. Nu face mutari bruste in viata, ci incearca sa te obisnuiesti mai intai cu idea de schimbare, si apoi sa incepi sa profiti de ea.

Partenerul perfect pentru aceasta perioada: Gemeni, Leu, Fecioara.

Zile norocoase: 13, 24, 27.

Scorpion


Astrologie: Anul 2012 pentru zodia Scorpion


Inceputul anului 2012 este perioada perfecta pentru a lua o decizie cu privire la planurile tale. Astrele sunt dispuse sa iti asigure fericirea de care ai nevoie, dar si sa iti ofere liniste si intelegere pe plan sentimental. Lumea spirituala va deschide usile pentru un Scorpion, insa acesta va trebui sa demonstreze ca vrea din tot sufletul sa isi schimbe viata. La locul de munca vei primi foarte multe laude pentru orele suplimentare si efortul depus.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc