Setari Cookie-uri

Astrologie: Portalul magic al inceputului de an pentru fiecare zodie

Anul 2012 se anunta a fi un an plin de suspans pentru toate zodiile. Soarele este asezat langa asteroidul Pallas Athena, asa ca in acest an fiecare zodie se va axa mai mult pe transformarea si reinventarea propriei persoane, pe intelegerea nevoilor si fericirea interioara.

Partenerul perfect pentru aceasta perioada: Rac, Balanta, Pesti.

Zile norocoase: 6, 9, 13.

Varsator


Astrologie: Anul 2012 pentru zodia Varsator

Pentru Varsator, inceputul anului 2012 se anunta a fi prolific din toate punctele de vedere. Astrele sar in ajutorul tau, transformandu-te intr-o persoana de afaceri, cu castiguri semnificative. S-ar putea sa ai parte de numeroase surprize placute catre sfarsitul lunii. Este indicat ca persoanele din Varsator sa incerce sa pastreze vii relatiile cu cei din jurul lor si sa nu se indeparteze de familie si de prieteni. Fii mai responsabila in decizii si controleaza-ti atitudinea pe care o ai cu persoanele cu care intri in contact.

Partenerul perfect pentru aceasta perioada: Taur, Leu, Rac.

Zile norocoase: 16, 21, 31.

Pesti


Astrologie: Anul 2012 pentru zodia Pesti

Pentru Pesti, inceputul anului 2012 este destul de dificil. In aceasta perioada, persoanele din aceasta zodie vor fi destul de nesigure in decizii, nefiind capabile sa inteleaga oportunitatile care le vin in drum. Exista posibilitatea sa te confrunti cu cateva probleme de sanatate, insa nimic foarte grav, care nu poate fi rezolvat. Invata sa fii mai sigura pe tine si sa scapi de toata tensiunea si gandurile negre care iti umbresc viata. Familia si prietenii pot fi un mare sprijin pentru tine daca stii sa le ceri ajutorul.

Partenerul perfect pentru aceasta perioada: Fecioara, Sagetator, Capricorn.

Zile norocoase: 2, 10, 14.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc