Setari Cookie-uri

Astrologie: Portalul magic al inceputului de an pentru fiecare zodie

Anul 2012 se anunta a fi un an plin de suspans pentru toate zodiile. Soarele este asezat langa asteroidul Pallas Athena, asa ca in acest an fiecare zodie se va axa mai mult pe transformarea si reinventarea propriei persoane, pe intelegerea nevoilor si fericirea interioara.

Partenerul perfect pentru aceasta perioada: Taur, Leu, Capricorn.

Zile norocoase: 3, 15, 25.

Sagetator


Astrologie: Anul 2012 pentru zodia Sagetator

Inceputul anului 2012 este o perioada plina de prosperitate pentru Sagetator. Vei avea parte de foarte multe surprize placute catre sfarsitul lunii. Fericirea va fi la ea acasa, iar tu vei reusi performanta de a te intelege bine cu toata lumea. In viata sentimentala se anunta cateva schimbari benefice: partenerul de viata iti va oferi mai multa atentie decat de obicei, rasfatandu-te si aratandu-si dragostea pentru tine. In ceea ce priveste viata profesionala, profita de ocaziile care iti apar in cale, poti obtine profituri uriase din lucruri marunte.

Partenerul perfect pentru aceasta perioada: Leu, Capricorn, Pesti.

Zile norocoase:11, 24, 31.

Capricorn


Astrologie: Anul 2012 pentru zodia Capricorn

Inceputul anului 2012 va fi presarat cu examene ale vietii, pe care un Capricorn va fi obligat sa le treaca. Incearca sa gandesti de mai multe ori inainte de a lua o decizie importanta si, cel mai important, cere ajutorul celor dragi pentru a putea trece peste situatiile dificile. Vei da dovada de incredere in propria persoana si vei reusi sa iti pui in ordine gandurile. Pe plan profesional, exista posibilitatea sa fii promovata. In relatii, totul este obisnuit, partenerul iti este alaturi de fiecare data, sprijinandu-te in fiecare alegere pe care o iei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc