Setari Cookie-uri

Astrologie: Care este sufletul pereche al fiecarei zodii?

Lasa dragostea pe mana astrologiei. Descopera care este sufletul tau pereche in functie de zodie.

Sufletul pereche pentru Gemeni: Leu

In relatii esti o fire romantica, senzuala, care are nevoie de atentie. Cauti un partener independent, matur in gandire si sigur pe el. Sufletul tau pereche este Leul deoarece acesta adora provocarile si tentatiile, iar tu esti experta in ceea ce priveste jocurile.

Rac


Zodia Rac si sufletul pereche

Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, inseamna ca esti o persoana sensibila, prietenoasa cu toata lumea si foarte atasata de familie. Intotdeauna pui prietenii si cei apropiati pe primul loc, incercand sa ii multumesti pe ei inainte de a te multumi pe tine. Pentru tine, daca ei sunt fericiti, atunci esti si tu. In preajma persoanelor necunoscute, poti fi destul de impulsiva si egoista, incercand sa pastrezi distanta.

Sufletul pereche pentru Rac: Taur

In relatii esti o fire sincera, dedicata partenerului, care ar face orice pentru a il multumi. De la iubit ai nevoie de intelegere, respect si maturitate. Sufletul pereche al Racului poate fi o persoana din zodia Taur deoarece amandoi sunt axati pe succes, cariera si bani.

Leu


Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, inseamna ca esti o fire incapatanata, orgolioasa si impunatoare. Iti place sa fii la conducere, sa dai ordine si sa fii ascultata. Pentru tine, puterea reprezinta totul. Caracterul rece si starea impunatoare sunt doar de fatada, in realitate fiind o persoana sensibila, prietenoasa si plina de generozitate.

Zodia Leu si sufletul pereche

Sufletul pereche pentru Leu: Pesti

In relatii iti place sa ai spatiul tau, sa nu fii sufocata si, in acelasi timp sa fii rasfatata si respectata. Barbatul ideal trebuie sa fie sincer, matur in gandire si sa iti ofere libertatea de care ai nevoie. Sufletul tau pereche poate fi o persoana din zodia Berbec, dar si din zodia Pesti. Nativul din Pesti este o fire visatoare, care te poate ajuta sa iti transformi visele in realitate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc