Setari Cookie-uri

Astrologie: Care este sufletul pereche al fiecarei zodii?

Lasa dragostea pe mana astrologiei. Descopera care este sufletul tau pereche in functie de zodie.

Sufletul pereche pentru Scorpion: Fecioara

In ceea ce priveste relatiile, esti o fire distractiva, careia ii place aventura. Nu te gandesti la un partener definitiv si nici la intemeierea unei familii. Partenerul ideal pentru tine este Fecioara deoarece ea va reusi sa te aduca in lumea reala, te va scoate din vis si iti va oferi sprijinul de care ai nevoie in viata.

Sagetator


Zodia Sagetator si sufletul pereche

Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, esti o persoana prietenoasa, plina de viata si foarte sincera. Esti atrasa de necunoscut si iti place aventura, incercand sa faci tot timpul lucruri noi pentru a nu cadea in rutina. Te plictisesti destul de repede si de aceea esti intr-o continua cautare in ceea ce priveste peripetiile si experientele de neuitat.

Sufletul pereche pentru Sagetator: Varsator


In relatii esti o fire nesigura, romantica si pasionala. Iti place sa ai spatiul tau liber, sa fii singura, sa nu dai explicatii. Partenerul ideal pentru tine este o persoana din zodia Varsator deoarece, la fel ca si tine, si acesta este un visator caruia ii place misterul si distractia.

Capricorn


Zodia Capricorn si sufletul pereche

Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, esti o persoana matura, puternica si sincera. Urasti minciuna si intotdeauna spui ceea ce gandesti, cu riscul de a rani persoanele dragi din viata ta. Esti destul de posesiva in ceea ce priveste prietenii si familia, uneori ajungand sa ii ranesti cu scapari violente si vorbe dureroase.

Sufletul pereche pentru Capricorn: Pesti

In relatii esti o persoana romantica, senzuala si destul de geloasa. Vrei sa detii controlul asupra partenerului tau, sa stii ca iti apartine si ca nu il imparti cu nimeni. Partenerul ideal pentru tine este o persoana din zodia Pesti deoarece firea sa jucausa si imatura va reusi sa iti calmeze temperamentul vulcanic.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc